BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

Att låna pengar med betalningsanmärkning och utan säkerhet

ansök här

 • Låna pengar till det du vill
 • Ansök helt kostnadsfritt
 • Välj mellan flera långivare
 • Låna upp till 600 000 kr
 • Få svar direkt

Ring oss på: 020-252626

Så här går det till

1.

Att låna pengar med betalningsanmärkning och utan säkerhet

Du fyller i dina
uppgifter i
vårt formulär.

2.

Att låna pengar med betalningsanmärkning och utan säkerhet

Vi matchar din ansökan
med så många långivare
som möjligt.

3.

Att låna pengar med betalningsanmärkning och utan säkerhet

Vi presenterar
alla alternativen.
Du väljer.

4.

Att låna pengar med betalningsanmärkning och utan säkerhet

Klart!
Du får ofta svar samma dag,
senast inom 24 timmar.

Att låna pengar med betalningsanmärkning och utan säkerhet

Att låna pengar

En betalningsanmärkning är något man till varje pris vill undvika och något som de flesta är rädda för att få. Många har en föreställningsbild kring betalningsanmärkningar och vad som egentligen händer när man väl har hamnat i den situationen. Mycket av den bilden baseras på skräckexempel av människor som mer eller mindre blivit utfrysta från samhället efter en betalningsanmärkning - vilket absolut kan ha en mycket negativ effekt på den drabbades privatekonomi. Bland annat genom att personen nekas hyror eller att handla varor på avbetalning. Men att det skulle vara helt kört är missvisande och det finns fortfarande hopp om att kunna låna pengar till bra villkor för dig som råkat ut för en betalningsanmärkning.

Trots alla farhågor kring att få betalningsanmärkningar råkar människor ibland ut för dem och det kan finnas många olika anledningar till det. För vissa handlar det om ren slarv eller en period av dålig uppmärksamhet, ofta påkallat av stress och press. För andra är det så enkelt att man av olika orsaker tvingats leva över sina resurser vilket gör att pengarna inte räcker till när det är dags att betala räkningarna.

Människor som har råkat ut för en betalningsanmärkning kan precis som andra vara i behov av att låna pengar. Många banker som är intresserade av att beviljalån trots betalningsanmärkningen gör det ofta till höga räntor och dåliga villkor vilket förstås kan leda till att man får en desto sämre ekonomisk situation. Det är en ond cirkel som är svår att få stopp på, i alla fall under den treårsperioden som anmärkningen ligger kvar i kreditupplysningsföretagens register.

Att acceptera ett lån med dåliga villkor kan vara lockande om man har betalningsanmärkningar. Detta då det är svårt att över huvudtaget bli beviljad lån när man har en betalningsanmärkning.

Det finns dock långivare som lägger större vikt på din framtida betalningsförmåga än din ekonomiska historik.

Hos Direkto finns det möjlighet att få låna pengar till bra villkor trots betalningsanmärkningar förutsatt att man har en stabil ekonomi och bra kreditvärdighet i grunden. Vi är en låneförmedlare som under ett flertal år guidat tusentals människor i riktningen mot bättre lånevillkor och gett våra kunder möjligheten att låna pengar med betalningsanmärkning till bra villkor.

Du måste tänka på procenten!

Har du missat vår sköna reklamfilm. Här kan du se den!

Vad är en betalningsanmärkning?

Många går igenom perioder som präglats av dåliga ekonomiska beslut. Kanske har man varit för frikostig en månad och skapat en problematisk situation när det är dags att betala räkningar månaden efter. Detta i kombination med dålig planering brukar resultera i en dåligt skött privatekonomi och, som en följd, en betalningsanmärkning.

En betalningsanmärkning sker alltså efter en period av bristande privatekonomi och hushållning. Koncist är det kopplat till att man vid upprepade tillfällen inte sköter sina betalningar. Du kanske har köpt varor på kredit som du inte har tagit höjd för, eller på något sätt förlorat pengarna du skulle använda till att betala telefonräkningen. Anmärkningen registreras hos ett kreditupplysningsföretag, ligger kvar i registret under några år och kan skapa stora svårigheter för den som råkar ut för det.

För bankerna är en betalningsanmärkning en varningssignal och ett tecken på att du inte har skött din ekonomi. Det blir för alla finansiella aktörer väldigt svårt att argumentera för att bevilja ett lån till en person med betalningsanmärkningar, och trots att betalningsanmärkningen inte alltid berättar hela historien om personens betalningsförmåga är det inget som bankerna alltid kan ta hänsyn till.

Som tur är finns det på marknaden ett antal långivare som kan hjälpa dig i tider av ekonomiska bekymmer, utan att du ska behöver oroa dig för att bli lurad med superhöga räntor och dåliga lånevillkor. Via Direkto har du möjligheten att låna pengar trots din betalningsanmärkning och trots att du inte har säkerhet.

Direkto – så kan vi hjälpa dig

Direkto samarbetar med några av marknadens mest konkurrenskraftiga långivare som kan erbjuda lån till människor med betalningsanmärkningar förutsatt att man har en god ekonomi och bra kreditvärdighet i grunden bortsett från betalningsanmärkningen. Via detta samarbete är det enkelt och smidigt för oss att ta fram de bästa låneerbjudandena utifrån dina ekonomiska förutsättningar.

När dessa landar i din hand har du möjlighet att i lugn och ro gå igenom vilka som bäst passar din profil och din nuvarande situation. När det handlar om att låna pengar är räntan alltid en viktig faktor att hålla reda på. Med Direkto kan du lita på att du i de flesta fall får den mest förmånliga räntan på marknaden baserat på din individuella situation när du ansöker hos oss först.

Dessa är villkoren för dig som ämnar låna med betalningsanmärkning via Direkto:

 • Din lön måste vara minst 12 000 kronor i månaden
 • Betalningsanmärkningen måste vara minst sex månader gamla
 • En skuld hos Kronofogden accepteras inte
 • Du ska helst inte ha gjort mer än max en handfull kreditupplysningar senaste tolv månaderna
 • Du kan max ha tio betalningsanmärkningar till ett belopp på totalt 50 000 kronor
 • Du kan maximalt beviljas ett lån på 250 000 kronor med en betalningsanmärkning

Det säger sig självt att betalningsanmärkningar är ett hinder för dig och din ekonomi. Men som tur är så är hindret inte oöverkomligt, allra minst om du vänder dig till Direkto. Vi kan hjälpa dig att låna pengar till resonliga räntor som hjälper dig att komma ur en knipa utan att fastna i en annan.

Kontakta oss för mer information

Att låna pengar med betalningsanmärkningar är en utelämnande och svår situation, men vi kan möjligtvis hjälpa dig att hitta lån till bra villkor trots anmärkningar med rätt förutsättningar. För att få reda på mer om hur vi kan hjälpa dig, ring eller maila oss redan idag.

Kontakt:

Direkto är en låneförmedlare som sedan 2012 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

info@direkto.se

Direkto AB, Org.nr. 556962-9404
Fleminggatan 85, 112 45, Stockholm

Map