BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

Bästa Låneförmedlaren

ansök här

  • Privatlån upp till 600 000 kr
  • Ansök helt kostnadsfritt
  • Välj mellan flera långivare
  • Svar inom 24 timmar

Ring oss på: 020-252626

Så här går det till

1.

Bästa låneförmedlaren

Du fyller i dina
uppgifter i
vårt formulär.

2.

Bästa låneförmedlaren

Vi matchar din ansökan
med så många långivare
som möjligt.

3.

Bästa låneförmedlaren

Vi presenterar
alla alternativen.
Du väljer.

4.

Bästa låneförmedlaren

Klart!
Du får ofta svar samma dag,
senast inom 24 timmar.

Bästa låneförmedlaren

Alla som har ansökt om lån vet hur snårigt det kan vara. Alternativen är många och av bankernas externa kommunikation att döma erbjuder de flesta aktörer ”låga räntor” och ”goda villkor”. Så hur kan en låntagare navigera när alla erbjudanden är ”marknadens bästa”? Ett enkelt och smidigt sätt är att vända sig till en låneförmedlare.

Härligt, tänker du, fler termer som är svåra att få grepp om. Denna gång är det dock lättare än man först kan tro. Det viktigaste du behöver veta om en låneförmedlare är att den underlättar för låntagaren att välja rätt låneerbjudande, och vad gäller låneförmedlare vågar vi påstå att Direkto är ett av de bästa alternativen.

Via nära och effektiva samarbeten med bankerna samlar vi in deras bästa erbjudanden utifrån kundens låneansökan och ekonomiska förutsättningar. Vi presenterar sedan de bästa erbjudandena till dig som kund så att du i lugn och ro kan välja det som bäst passar dig och din situation. Du slipper då kontakta varje enskild bank och sätta igång en långdragen, utmattande och ofta fruktlös process. Att lämna över låneansökan till oss är att lägga den i goda händer och att investera i din finansiella framtid.

Fördelar med att anlita en låneförmedlare

Det finns många fördelar med att ansöka om lån via en låneförmedlare. Det handlar om allt från att du som låntagare sparar tid och energi till att din kreditvärdighet behålls intakt. I slutändan är det svårt att argumentera mot låneförmedling som tjänst, oavsett vilken sida man står på.

Alla låneförmedlare jobbar dock inte som Direkto. Att vara en av marknadens bästa låneförmedlare är något vi eftersträvar. Nedan listar vi några exempel på detta:

· Vi tar ansvar – Vårt varumärke Direkto ska förknippas med en ansvarsfull lånerådgivning och vi är måna om att du som låntagare ska låna på ett ansvarfullt sätt. Vi räknar till exempel på en kalkyl ihop med dig så att du kan betala tillbaka lånet utan problem. Vi är särskilt måna om att nå ut till de kunder vi inte lyckas få fram bra lånealternativ till så att vi åtminstone kan ge tips och råd om hur man förbättrar sin kreditvärdighet.

· Vi står på din sida - Vi är mycket måna om att förklara för- och nackdelar med de lånealternativ våra banker erbjuder dig. Vi arbetar oberoende från de banker vi samarbetar med. Våra lånerådgivare har inga incitament att rekommendera dig en bank före en annan. Det viktigaste är att du tar det lån som är mest förmånligt för dig.

· Vi bryr oss – Vår ambition är att du ska uppfatta oss som en personlig lånerådgivare. Vi vill gärna bygga en långsiktig relation med dig så att vi kan säkerställa att du lånar pengar till bästa möjliga villkor genom hela perioden som du har lånet.

Ovanstående är alltså endast några av de exempel på hur vi på Direkto försöker att eftersträva att ha positionen som marknadens bästa låneförmedlare. Vi går igenom varje låneansökan med stor noggrannhet innan vi lägger ut den hos våra banker och har respekt för kundernas olika behov och finansiella situationer.

Du måste tänka på procenten!

Har du missat vår sköna reklamfilm. Här kan du se den!

Risken med att göra det själv

Det är förstås inget som hindrar dig från att själv ta hand om din låneansökan. Det är, trots allt, inte överdrivet svårt att leta upp nummer till respektive bank, plocka upp telefonen och sätta igång en låneansökan. Men det finns risker med att ta hand om det själv istället för att gå igenom en låneförmedlare.

Problemet med denna taktik är att den kan skada din kreditvärdighet, vilket är en av de absolut viktigaste faktorerna när det är dags att ansöka om lån. Bankerna gör en kreditprövning för varje låneansökan du gör. Eftersom de kan se hur många låneansökningar du gjort men inte huruvida du accepterat lånen, kan respektive bank lätt oroa sig för att du redan har en stor skuldbörda. Då väntar antingen ett rungande nej, eller ett ja till ett lån med dåliga villkor.

Klokt är att istället vända dig till en av marknadens bästa låneförmedlare, Direkto. Med oss gör du enkelt en låneansökan och oftast inom 24 timmar sitter du med marknadens bästa erbjudanden framför dig. Hos oss har du möjlighet att låna från 10 000 kronor och upp till 600 000 kronor.

Upprätta en dialog

Dagens låneklimat är svårt att tyda och med en osäker marknad kommer också spridda budskap och signaler från bankerna. I en sådan marknadssituation är det svårt för låntagaren att känna sig trygg. Här ökar betydelsen av en bra låneförmedlare som, likt en partner, kan guida låntagaren i rätt riktning och tillåta denne att ta ett välinformerat och grundat beslut.

Det är viktigt för oss att veta vad du ska använda pengarna till och hur din ekonomiska situation ser ut. Genom att tidigt upprätta en dialog kan vi enklare förstå ditt behov och enklare hitta ett låneerbjudande som passar din specifika situation. Vår kostnadsfria rådgivning är speciellt viktig här, och vi hoppas att alla med förhoppningar om att få låna pengar tar kontakt med oss först.

Det finns många olika anledningar att låna pengar. Vissa behöver köpa en bil, andra behöver renovera garaget. Inte sällan kommer behovet av kapital väldigt plötsligt och då är det mycket värdefullt med en aktör som jobbar snabbt och som du som låntagare känner dig trygg med.

Huvudpoängen? Vi jämför ett flertal ledande banker av privatlån, deras räntor och lånevillkor och bästa erbjudanden, allt med en enda kreditprövning.

Vad är en låneförmedlare nu igen?

För många är låneförmedling ett nytt och främmande begrepp. Trots att det låter svårare än vad det är så är det klokt att verkligen få grepp om låneförmedling innan man bestämmer sig. Det är en tjänst som har hjälpt, och i framtiden kommer att hjälpa en stor skara människor att hitta vägen till det mest förmånliga lånet. Det tycker vi på Direkto är värt några rader till!

En låneförmedlare:

  • Jämför och förmedlar bankernas privatlån till kunder
  • Tar fram de bästa lånevillkoren med hänsyn till din specifika ekonomiska situation och kreditvärdighet
  • Kunderna kan sedan själva gå igenom och jämföra erbjudandena i lugn och ro
  • Tar endast en kreditprövning – din kreditvärdighet behålls intakt
  • Det är en kostnadsfri tjänst

Kontakta oss gärna för mer information

Ju längre tid som Direkto är verksam inom den finansiella sektorn, desto mer inser vi hur viktigt det är för människor att kunna låna pengar enkelt, smidigt och tryggt. Plötsliga och oförutsägbara händelser eller tidigt schemalagda planer, det spelar egentligen ingen roll hur din situation ser ut. Vi tycker att det är positivt att människor kan ta hand om sina bekymmer eller följa sina drömmar, och i rollen som en av de bästa låneförmedlarna i Sverige vill vi hjälpa till på vägen.

Här på vår hemsida kan du läsa mer om Direkto, vår verksamhet och vilka lån som betyder vad för dig som kund. Oavsett om du har generella frågor om låneförmedling eller om du vill prata om din ekonomiska situation och dina chanser att få lån, är du välkommen att kontakta oss via mail eller telefon.

Vi ser fram emot att bli din låneförmedlare. Välkommen till Direkto – lån för livets alla stunder.

Kontakt:

Direkto är en låneförmedlare som sedan 2012 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

info@direkto.se

Direkto AB, Org.nr. 556962-9404
Fleminggatan 85, 112 45, Stockholm

Map