BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

Lån till husbil, husvagn & båt

Du måste tänka på procenten.
Vi hjälper dig att hitta rätt bland bankernas räntor.

ansök här

  • Lån till båt, husvagn eller husbil
  • Låna upp till 600 000 kr
  • Svar inom 24 timmar
  • Låna till nytt eller begagnat
  • Individuell räntesättning
  • Kostnadsfritt - ej bindande
  • Lånelöftet gäller i 30 dagar

Ring oss på: 020-252626

Så här går det till

1.

Båt, husbil och husvagn

Du fyller i dina
uppgifter i
vårt formulär.

2.

Båt, husbil och husvagn

Vi matchar din ansökan
med så många långivare
som möjligt.

3.

Båt, husbil och husvagn

Vi presenterar
alla alternativen.
Du väljer.

4.

Båt, husbil och husvagn

Klart!
Du får ofta svar samma dag,
senast inom 24 timmar.

låna till husbil

Bästa lånet till husbil, husvagn & båt

Pengar ska räcka till många saker i vardagen. Den största delen går vanligtvis till boende och vardagliga utgifter som mat. Det kan därför vara svårt att ha möjlighet att spara ihop till vissa andra saker som man är i behov av eller önskar i vardagen, att köpa bil kan vara en av dessa saker. Funderar du på att köpa husvagn, husbil eller båt? Ta hjälp av en låneförmedlare för att hitta ett billigt lån.

Att äga en egen bil, båt, husvagn eller husbil ger otroligt mycket frihet. Förutom att ha semestern tryggad för åratal framöver, kan du bege dig iväg på en dagstur eller weekendtripp precis när du känner för det. Men hur gör man ifall man inte har alla pengarna på sparkontot och utan att det behöver bli särskilt dyrt?

Låna med hjälp av låneförmedlare

Med Direkto låneförmedlare kan du jämföra bankerna och ta smartare beslut när du ska ta lån till det du drömmer om. Du får hjälp med att hitta de bästa och billigaste lånen för dig för att exempelvis köpa en husbil eller båt. Tjänsten är dessutom kostnadsfri.

Direkto låneförmedlare är en jämförelsetjänst som man använder för att jämföra bankernas privatlån med och som man också kan ta lånet med. Med hjälp av Direkto låneförmedlare kan du jämföra erbjudanden för att hitta det bästa och billigaste lånet för dig. Du väljer därefter den bank som erbjudit dig bästa villkor.

Du måste tänka på procenten!

Har du missat vår sköna reklamfilm. Här kan du se den!

Att tänka på vid lån till husbil, husvagn & båt

Inför att du ska låna pengar finns det ett antal saker som är bra att tänka på. Dessa är:

- Planera avbetalningsperioden

Tänk igenom hur mycket du är beredd på att betala månadsvis. På så sätt kan du uppskatta hur lång avbetalningsperioden kan komma att bli, och du är mer förberedd på att ta det smartaste och bästa lånet för dig.

- Tänk på procenten

Alla lån innebär en procentuell del i ränta. Vissa högre, vissa lägre. Räntan sätts individuellt och avgörs av din ekonomiska situation och kreditvärdighet. Var medveten om detta innan och när du lånar pengar.

- Ta hjälp av Direkto låneförmedlare för att få billigaste lånet

Ta hjälp av Direkto låneförmedlare för att anpassa lånet och avbetalningen till den avbetalningsperiod som fungerar för dig. Direkto låneförmedlare hjälper dig med allt som ett lån innebär. Du får också hjälp med att värdera procenten som gynnar dig allra bäst. Kom ihåg att långivarna konkurrerar om att ge dig det bästa erbjudandet och du får hjälp att styra lånet efter dina behov. Ta hjälp med att jämföra och anpassa enligt dina behov och önskemål. Du har ingenting att förlora på detta då tjänsten är helt kostnadsfri.

En smart låneförmedlare för lån till husvagn, husbil eller båt

För dig som vill ta ett billigt billån med betalningsanmärkning eller utan, och andra typer av lån, ta hjälp av Direkto. Direkto förmedlar privatlån till summor upp till 600 000, med nominell ränta från 2,95 % till 29 %. Oavsett om du vill låna till husbil, husvagn eller båt kan du alltid känna dig trygg med att du får de bästa villkoren och den lägsta räntan baserat på din ekonomiska situation.

Fyll i ansökningsformuläret direkt på hemsidan. Svar inkommer inom 24 timmar, vanligtvis tidigare än så. Där återkommer vi med erbjudanden från banker och låneinstitut där du därefter väljer det lån som är allra mest förmånligt för dig och din ekonomi.

Direkto hjälper dig med dina lån - För dig som vill ta smarta lån och tänker på procenten.

Kontakt:

Direkto är en låneförmedlare som sedan 2012 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

info@direkto.se

Direkto AB, Org.nr. 556962-9404
Fleminggatan 85, 112 45, Stockholm

Map