Blancolån för att få råd till det du behöver

Ett blancolån kommer väl till pass när du behöver köpa något som inte kan användas som säkerhet för ett lån. Ibland handlar det om enkla utgifter som att barnen behöver nya vinterkläder snabbt eller att det dyker upp ett bra erbjudande om en resa just när semestern börjar. Om du vet med dig att du kommer att kunna betala tillbaka summan inom en rimlig tid är ett blancolån en bra lösning för att få råd med det du vill köpa direkt.

Blancolån kan också användas för att täcka större utgifter såsom reparation av bilen, köp av en motorcykel eller för att renovera ett badrum. Framför allt i fråga om renoveringar kan de vara ett bra alternativ då du har chansen att välja bättre material som i längden lönar sig genom att ditt hus eller din lägenhet får ett högre värde.

Blancolån är lån utan säkerhet

Till skillnad från ett bolån, där din bostad används som säkerhet av banken om du skulle ha problem att betala, ges blancolån utan säkerhet. Därför är räntan generellt sett något högre, men med hjälp av vår tjänst får du hjälp att hitta ett lån utan säkerhet som ändå ger dig vettiga villkor.

För att räkna fram hur mycket du kan få låna, vilken återbetalningstid du kan få och hur hög din ränta blir utgår långivaren från hur din ekonomi ser ut idag och utvärderar hur mycket de tror att det är rimligt att du kan betala.

Blancolån kan även användas för att lösa andra skulder såsom andra blancolån, snabblån eller kreditkortsskulder. Räntan för ett blancolån brukar vara markant lägre än just snabblån och kreditkortsräntor, vilket gör att du har möjlighet att sänka din månadskostnad och dessutom får färre småskulder att hålla reda på.

Hitta blancolån med låg ränta

Direkto hjälper dig att hitta ett blancolån med låg ränta. Fyll helt enkelt i vårt låneformulär så tar vi fram erbjudanden från olika banker. Vi kontaktar dig sedan och presenterar det bästa erbjudandet och du väljer sedan om du vill tacka ja till detta. Ofta får du svar redan samma dag på din ansökan.

Lån utan säkerhet kräver ansvar

Låna bara så mycket som du verkligen har råd att betala tillbaka. Många fastnar tyvärr i skuldfällor då de övervärderar hur mycket de kan betala. Därför är det viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan här på Direkto. Ange alla dina utgifter och inkomster. Det gör det lättare för oss att ta fram ett realistiskt erbjudande som passar din plånbok. Genom att vi bara genomför en enda kreditupplysning bibehålls din kreditvärdighet på en hög nivå. Eftersom bankerna konkurrerar om att få erbjuda dig ett lån kommer du troligtvis att få ett blancolån med lägre ränta än om du skulle ansöka på egen hand. Vår tjänst är kostnadsfri och du får svar på din låneansökan inom 24 timmar.