BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

En del av Svensk Fastighetsförmedling
En del av Svensk Fastighetsförmedling

Vi hjälper dig att hitta till rätt bank - Den som erbjuder dig bäst villkor

Börja med att fylla i ansökan här

  Direkto är en låneförmedlare. Genom oss kan du kostnadsfritt jämföra olika bankers lånevillkor. En låneansökan, flera lånealternativ, helt enkelt. Vi vet att det här med bolån ibland kan verka komplicerat. Därför finns våra lånehandläggare ett samtal bort.

Ansöka om bolån?
Börja med att fylla i ansökan.
Du identifierar dig vid Sammanställningen med BankID.
Vi går igenom din ansökan och kontaktar dig eventuellt om något behöver kompletteras.
Du kan nu följa processen och se dina lånealternativ på Mina Sidor.

Våra samarbetspartners

SBAB Skandia Bluestep Marginalen Bank Nordax UC Swedsec

Direkto är en låneförmedlare. Genom oss kan du kostnadsfritt jämföra olika bankers lånevillkor. En låneansökan, flera lånealternativ, helt enkelt. Vi vet att det här med bolån ibland kan verka komplicerat. Därför finns våra lånehandläggare ett samtal bort.

Direkto förenklar din bostadsaffär

Direkto bolåneförmedling - vi finns här för dig

Välkommen till Direkto! Vi har sedan 2014 hjälpt tusentals lånekunder med deras billån, privatlån och renoveringslån. År 2020 förvärvade Svensk Fastighetsförmedling Direkto och Finansinspektionen gav Direkto därefter licens som Bostadskreditinstitut. Nu är det dags för oss att hjälpa hela Sverige till enklare och bättre bostadsaffärer och det gör vi genom bolåneförmedling. Vi finns här för dig!

Hur fungerar Direkto bolåneförmedling?

Genom en låneansökan ger du/ni oss nöjet att försöka hitta det bästa bolånet som ni kan få givet era individuella förutsättningar. Det gäller oavsett om ni söker ett lånelöfte, har hittat en bostad ni vill köpa eller om ni vill omförhandla nuvarande bolån. Vi vet att varje bostadsaffär kan vara unik och därför behövs ibland kompetent och opartisk rådgivning. Våra bolånehandläggare är licensierade enligt branschens högsta standard - Swedsec licensiering - och är ett samtal bort helt kostnadsfritt.

Vår tjänst är helt kostnadsfri för dig som låntagare. Istället får vi betalt av de banker vi samarbetar med.

Vi ser fram emot att ta dialogen vidare med er! Som vi brukar säga: Du måste tänka på procenten!

Vanliga frågor

Marknadens lägsta räntor (bolån): Skandia, SBAB, Stabelo

Om du har betalningsanmärkningar (bolån): Bluestep, Nordax, Marginalen

Privatlån: Nordnet Bank, Marginalen Bank, Lendify, Coop (MedMera Bank), Collector Bank, Sevenday Bank, Lån & Spar Bank, Avida, MoneyGo, Nystart Finans, Komplett Bank, m.fl.
Det är inte särskilt konstigt om du inte tidigare har hört talas om bolåneförmedling. Det är idag en mer eller mindre okänd tjänst. Vår vision är att vi ska ändra på det! Idag förmedlar bolåneförmedlare varje år knappt 1 på 1 000 bolån och då är det inte så konstigt att du inte hört talas om fenomenet. En av idéerna bakom varför Svensk Fastighetsförmedling förvärvade Direkto 2020 var just att nå ut med budskapet om bolåneförmedling genom Svensk Fastighetsförmedlings 1 200 anställda i 230 bobutiker från Trelleborg i söder till Kiruna i norr.

De närmaste åren kommer det bli tydligt vilka fördelarna med bolåneförmedling är; en extern part som brinner för att du ska få göra din bostadsaffär och erbjuder opartisk och oberoende hjälp, en enklare process vid omläggning av bolån, snabbare hantering utan handpåläggning från en bankman/-kvinna, konkurrensutsatta bolånepriser (räntor) och ett trevligt och kompetent bemötande. Helt kostnadsfritt. Det är framtiden för alla - men vi kan hjälpa dig med det redan idag.
Räntorna som bankerna erbjuder är individuella - dvs de baserar sig på din individuella situation (eller "er" om ni är två som söker tillsammans). Aktörer som SBAB, Skandia och Stabelo erbjuder marknadens lägsta räntor och konkurrerar gärna med "din" bank. Har du eller din medsökande betalninganmärkning(ar) har vi tre banker som hjälpa dig när traditionella banker tackar nej.

Henrik Andersson

Henrik Andersson,
Senior Lånerådgivare

  Kontakt:

  Direkto är en låneförmedlare som sedan 2012 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

  020-252626

  Telefontider:
  09:00-18:00 måndag-torsdag
  09:00-15:30 fredag
  12:00-13:00 lunchstängt

  info@direkto.se

  Direkto AB, Org.nr. 556962-9404
  Fleminggatan 85, 112 45, Stockholm

  Map