BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

Det bästa privatlånet hittar du via en låneförmedlare

ansök här

 • Privatlån upp till 600 000 kr
 • Ansök helt kostnadsfritt
 • Välj mellan flera långivare
 • Svar inom 24 timmar

Ring oss på: 020-252626

Så här går det till

1.

Det bästa privatlånet hittar du via en låneförmedlare

Du fyller i dina
uppgifter i
vårt formulär.

2.

Det bästa privatlånet hittar du via en låneförmedlare

Vi matchar din ansökan
med så många långivare
som möjligt.

3.

Det bästa privatlånet hittar du via en låneförmedlare

Vi presenterar
alla alternativen.
Du väljer.

4.

Det bästa privatlånet hittar du via en låneförmedlare

Klart!
Du får ofta svar samma dag,
senast inom 24 timmar.

Det bästa privatlånet hittar du via en låneförmedlare

Vad är en låneförmedlare?

Att låna pengar är något som de allra flesta kan behöva någon gång. Oavsett hur välplanerat ens liv är finns det ingen helgardering mot oönskade situationer eller oväntade möjligheter. Tider av ekonomiska bekymmer och svårigheter kan dyka upp för alla och i sådana tider är det en ynnest att kunna låna pengar. Viljan att låna behöver inte heller endast drivas av dålig ekonomi. Den kan också sporras av en bra investeringsmöjlighet eller ett plötsligt behov att köpa en ny bil exempelvis.

Då kan det kännas tryggt att veta att du kan ta ett lån. När du behöver det. Tar man ett ogenomtänkt beslut och accepterar ett privatlån utan låg ränta och goda villkor finns en risk att lånet stjälper mer än det hjälper. Mönstret grundas inte sällan i en situation av en plötslig oönskad situation – när man varken har tid eller energi att ordentligt sätta sig in i vilka de bästa privatlånen är eller vilka banker som erbjuder privatlån med låg ränta. Resultatet kan bli en situation där du tvingas betala mer i räntekostnader än du tagit höjd för, vilket kan försätta dig i en trängd ekonomisk situation.

Innan du accepterar bankens erbjudande är det oerhört viktigt att hålla ögonen på räntan du erbjuds, oavsett om du behöver privatlånet för att lösa en oönskad situation eller om du bara behöver få loss lite kapital för en investering. Det är väldigt enkelt att lägga allt fokus på pengarna som kommer in på kontot och helt enkelt struntar i resten, vilket inte är att rekommendera.

Samtidigt är det inte enkelt att navigera i en värld där nästan alla banker och långivare hävdar att deras erbjudande är det bästa för just dig. För dig som vill låna pengar men känner dig osäker kring vilken bank du ska vända dig till – eller ens vad som räknas som en låg ränta – finns en lösning som är snabb, specialanpassad och framför allt kostnadsfri. Tjänsten heter låneförmedling, aktören heter Direkto.

Vi på Direkto är en snabb, tydlig och serviceinriktad låneförmedlare som sätter dina intressen först. Till oss vänder du dig för att få möjligheten att låna pengar till rätt ränta utifrån dina specifika förutsättningar. Genom att fylla i en låneansökan på vår hemsida ger du dig själv bästa möjliga förutsättningar för att få låna pengar till låg ränta.

Begreppet låneförmedlare är enklare än vad det låter. Kort förklarat är det en aktör som utifrån kundens ekonomiska profil samlar in bankernas bästa låneerbjudanden vad gäller ränta och lånevillkor. Dessa presenteras sedan för kunden som i lugn och ro kan gå igenom erbjudandena och göra ett välinformerat, genomtänkt och klokt val.

En låneförmedlare:

 • Ser till att du får så bra ränta och villkor som möjligt på ditt privatlån
 • Ser till att du har rätt underlag för att få din ansökan prövat av långivarna
 • Ser till att din kreditvärdighet påverkas så lite som möjligt
 • Ser till att dina chanser att få lån ökar
 • Ser till att du känner dig trygg med ditt lån

Via Direktos nära samarbete med ledande svenska nischbanker och långivare är det enkelt och smidigt att plocka fram det erbjudande som bäst passar dig och din profil. När du ansöker om privatlån via Direkto ökar dina chanser till att få en låg ränta än om du skulle vända dig direkt till bankerna själv, det garanterar vi.

Du måste tänka på procenten!

Har du missat vår sköna reklamfilm. Här kan du se den!

Fördelar med privatlån via en låneförmedling

Det finns många direkta kundfördelar med att anlita en låneförmedlare när det är dags att ansöka om lån: Nedan listar vi några.

 • Du sparar energi: Att ansöka om privatlån på egen hand brukar bli långdragen, svår och är ofta en ineffektiv process. Du måste då själv ringa till banken, förklara din situation, göra en låneansökan och vänta – inte sällan i ett par veckor – innan du får svar. Med en låneförmedlare slipper du alla dessa steg.
 • Du sparar tid: Vi vet att behovet av pengar kan komma plötsligt och därför är det viktigt att behandlingen av din låneansökan sker snabbt och smidigt. När du ansöker om privatlån direkt med oss på Direkto återkommer vi oftast inom 24 timmar.
 • Du skyddar din kreditvärdighet: Att ligga ute med låneansökningar hos flertalet banker innebär lika många kreditupplysningar. För bankerna är detta en varningssignal. Risken är att din låneansökan då nekas av den enkla anledningen att bankerna inte kan lita på att du kan betala igen pengarna.
 • Du får hjälp och stöd hela vägen: Det är alltid du som tar beslutet att acceptera lånevillkoren och räntan eller inte. Men det kan vara ett svårt beslut att ta på egen hand. Med en låneförmedlare som Direkto har du alltid någon att vända dig till, bolla med och få informationen du behöver för att ta rätt beslut.
 • Framför allt – du får det bästa möjliga lånet: Vårt samarbete med bankerna tillåter oss att ta fram marknadens bästa erbjudande för dig – snabbt, tryggt och med hänsyn för din finansiella situation.

Så som den svenska privatlånemarknaden är utformad idag menar vi att det enda rationella är att ta hjälp av en låneförmedlare som oss för att få så bra ränta och andra villkor som möjligt. Plus att din kreditvärdighet påverkas minimalt.

Enkelt förklarat är kreditvärdighet din betalningsförmåga. Utan en stark kreditvärdighet är det svårt att övertyga bankerna om varför de ska erbjuda dig ett privatlån med låg ränta och bra villkor. Går man inte igenom en låneförmedlare och istället väljer att kontakta bankerna på egen hand kan din kreditvärdighet ta skada.

Om du själv vill göra en låneansökan och samtidigt vill se till att du får låna pengar till låg ränta måste du kontakta varje enskild bank. Bankerna, i sin tur, gör då en kreditupplysning för att få en bra inblick i din ekonomi. Antalet kreditupplysningar är av betydelse här. För ju fler kreditupplysningar en bank ser, desto sämre anser de att din kreditvärdighet är, och i och med det minskas eller försvinner dina chanser att få lån.

Då bankerna endast ser hur många kreditupplysningar som gjorts och inte huruvida du accepterat lånerbjudandena kan de omöjligt avgöra hur god din återbetalningsförmåga är. Att avslå din låneansökan blir därför, ur bankernas perspektiv, fullt förståeligt. I vissa fall slutar det med att din låneansökan beviljas, men då får du räkna med hög ränta och dåliga villkor.

Genom att ansöka om privatlån direkt via en låneförmedlare slipper du denna oro. En enda kreditupplysning räcker för att samla in ett flertal bankers erbjudanden och du får enkelt en överblick om de billigaste privatlånen utifrån din ekonomiska profil. I din egen takt kan du jämföra lån och välja den bank som du tycker har bäst villkor.

Hur mycket får du låna och vilken ränta erbjuder våra banker?

Dagens låneklimat är minst sagt komplicerat. Svängningar på marknaden påverkar både bankernas förmåga att bevilja lån och understryker privatpersoners desperata jakt efter låga räntor. Tydlighet har aldrig varit viktigare och med Direkto är det precis det du får.

Vi arbetar i stor utsträckning med nischbanker, mindre affärsbanker som har större möjlighet att konkurrera med lägre räntor på ett sätt som storbankerna inte kan. Många tror att storbankerna erbjuder lägst räntor, men detta stämmer inte. För den som engagerar sig i räntesatserna som de olika bankerna erbjuder väntar ofta en stor överraskning. Räntorna som erbjuds kan nämligen skilja sig stort mellan bankerna.

Via bankerna vi samarbetar med kan du ta privatlån på upp till 600 000 kronor, där den nominella räntan blir 2,95 procent till 29,00 procent. Din ränta avgörs av kreditprövningen men brukar landa mellan 4,9 procent och 14,90 procent. Betydelsen av att jämföra bankernas erbjudande understryks här, samtidigt som värdet av en låneförmedlare förstärks.

Låneförmedling är en gratistjänst

Vi har redan konstaterat att det finns många direkta kundfördelar för dig som väljer en låneförmedling och Direkto i synnerhet. Det finns dock en som ännu inte nämnts. Låneförmedling är en gratis tjänst.

När du ansöker om lån via Direkto behöver du endast lägga fem minuter av din tid på att fylla i vår enkla ansökningsformulär online. Vi som låneförmedlare tar inte ut någon avgift av dig som kund, vi får ersättning av den banken du väljer att låna pengar från. Detta ger oss möjlighet att hjälpa dig i din låneansökan helt oavsett hur dina ekonomiska förutsättningar ser ut.

Kontakta oss för mer information om privatlån

Låneförmedling låter för många för bra för att vara sant, men sant är det. För mer information om tjänsten och hur vi på Direkto kan hjälpa dig, ring eller maila oss redan idag. Via oss får du lån för livets alla stunder.

Kontakt:

Direkto är en låneförmedlare som sedan 2012 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

info@direkto.se

Direkto AB, Org.nr. 556962-9404
Fleminggatan 85, 112 45, Stockholm

Map