BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

Passa på att se över dina lån under julledigheten!

Passa på att se över dina lån under julledigheten!

Över 2 miljoner svenskar har någon form av privatlån. Exempel på privatlån kan vara medlemslån via facket, billån utan bilen som säkerhet, konsumtionslån eller att man har lånat pengar för att renovera eller lösa en oönskad situation. Det kan också vara så att man handlat varor på avbetalning eller med kreditkort och kontokrediter.

Oavsett vilket så är räntorna på dessa typer av lån rekordlåga just nu. Så frågan är vad har du för ränta på dina lån och finns det utrymme att få den sänkt?

Vi har nedan gjort en tabell på vilken ränta du bör ha baserat på din ålder och inkomst. Tabellen är baserad på lån mellan 100 000 – 500 000 kr.

Har du inte sett över dina privatlån på ett tag? Ta gärna kontakt med oss så kan vi se om det går att göra något för att få ner räntan. Som vi brukar säga: Du måste tänka på procenten.

Vår förmedlingstjänst är naturligtvis helt kostnadsfri.

Ring oss på 020 – 25 26 26 eller gör en ansökan här. Välkommen!

 

passa på och se över dina lån över julen

 

Observera att tabellen inte tar hänsyn till avvikande faktorer som betalningsanmärkningar utan utgår från genomsnittskunden med fast anställning och bra kreditvärdighet. I praktiken kanske du därför kan få en lägre eller högre ränta än de angivna. Tabellen är endast till för att ge en fingervisning om vart räntorna på lån utan säkerhet ligger idag baserat på inkomst och ålder som i kombination med kreditvärdigheten är två väldigt avgörande faktorer i bankernas beslutsunderlag.

Exempel på andra viktiga faktorer som kan bidra till att man får lägre räntor är om man har med sin make/maka/sambo som medsökande eller om man bor i bostadsrätt eller villa. 

Faktorer som ofta är till ens nackdel är betalningsanmärkningar, om man har gjort många kreditupplysningar senaste tolv månaderna eller om man har många smålån och krediter såsom köp av möbler, resor och elektronik på avbetalning eller nyttjade eller till och med outnyttjade kontokrediter och kreditkort.

Kommentarsfältet är nu stängd för detta inlägg.

Vill Du Kontakta Oss?

Direkto AB, Org.nr. 556962-9404
Fleminggatan 85, 112 45, Stockholm

Map