BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Vardagar 08:00-18:00

Unika lösningen – Få tusenlappar i låneåterbäring på ditt lån

Unika lösningen – Få tusenlappar i låneåterbäring på ditt lån

Bilköp, samlingslån eller renovering. Drygt 2 miljoner svenskar har eller funderar på att ta ett privatlån i dag. Men det kan bli kostsamt att exempelvis riva ut köket i vår. Därför lanserar låneförmedlaren Direkto en lösning som kallas ”Låneåterbäring”.

Direkto har redan hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor och nu lanserar låneförmedlaren en unik lösning som kallas ”Låneåterbäring”. Detta innebär att låntagare får tillbaka två procent av lånebeloppet efter att ha haft lånet i minst fyra månader.

Läs mer om Låneåterbäring och de fullständiga villkoren här>>

Erbjudandet gäller samtliga utbetalda lån där ansökan inkommit mellan 6:e april och 20:e maj.

– Då vi förmedlar lån på mellan 10 000 och 500 000 kronor innebär låneåterbäring att man kan få tillbaka mellan 200 och 10 000 kronor, förutsatt att man uppfyller lånevillkoren, säger Nashmil Razavi, marknadschef på Direkto som är en låneförmedlare som samarbetar med flera olika banker och långivare.

”Du kan spara tusentals kronor”

Behöver du låna pengar till ett större köp, som en renovering eller ett bilköp? Det flesta som funderar på att ta ett privatlån vänder sig i första hand till sin bank utan att ifrågasätta räntan. Faktum är att räntor och lånevillkor kan skilja sig rejält mellan olika långivare av privatlån.

– Kolla gärna med den egna banken vad du får för ränta, men gör även en ansökan hos oss. Det kostar ingenting. Det tar bara några minuter – och du kan spara tusentals kronor, säger Nashmil Razavi.

Att vända sig till olika banker och långivare är inte bara omständligt utan kan även påverka kreditvärdigheten negativt, eftersom de alla tar en egen kreditupplysning. Nashmil Razavi förklarar att Direkto bara tar en kreditupplysning som sedan delas med Direktos samarbetspartners.

– Med en enkel ansökan på Direktos hemsida får ett flertal banker och långivare chansen att återkomma med ett låneerbjudande till kunden. Kunden väljer det bästa budet själv. Hela processen sker online, säger hon.

Samla befintliga lån och krediter

Du kan även vända dig till Direkto om du vill samla befintliga lån eller krediter. Nashmil Razavi lägger emfas vid vikten av att konkurrensutsätta din nuvarande bank, även om du i slutändan väljer banken som din långivare. Att jämföra ränta är det snabbaste och enklaste sättet, Direktos nya erbjudande med ”Lånteåterbäring” kanske det mest innovativa.

– Privatlån kan vara en bra lösning för att samla lån och krediter eller för att finansiera en större utgift som en renovering, men glöm inte att först undersöka möjligheten att ta lånet på bostaden istället eftersom bolån i regel är billigare, avslutar Nashmil Razavi.

Läs mer om Låneåterbäring och de fullständiga villkoren här>>

Kommentarsfältet är nu stängd för detta inlägg.

Vill Du Kontakta Oss?

Direkto AB, Org.nr. 556962-9404
Vasagatan 28, 111 20, Stockholm

Map

020-252626

Vardagar 08:00-18:00

info@direkto.se