BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Vardagar 08:00-18:00

Vad spenderar vi pengar på?

Vad spenderar vi pengar på?

Vi på Direkto har tagit fram statistik på vad hushållen spenderar sina pengar på. Anledningen vi har gjort detta är för att vi själva och ni, våra kunder, ska få en bättre bild på hur “normalsituationen” ser ut för olika hushållsuppsättningar. Det är svårt att veta vilken väg man ska gå om man inte vet var man börjar och vilket mål man har. Därför är det viktigt att ha någon form av riktlinje när man ser över sin ekonomi. Vi på Direkto ser rådgivningsrollen i vårt arbete som absolut avgörande för att hjälpa våra kunder med deras lån och när de vill låna pengar.

Därför försöker vi, när kunden vill detta förstås, att tillsammans med kunden se över hur vi kan förbättra dennas totala situation. Att se över dina lån, samla lån och sänka kostnaden är en bit i pusslet. Men för att verkligen göra en skillnad behöver man även se över andra möjligheter man har att skära ned på onödiga kostnader.

När man lyckas frigöra pengar blir det då också enklare att spara ihop en buffert för att sedan betala av sina lån med den högre disponibla inkomst man har. Vill du veta mer om hur vi hjälper våra kunder är du välkommen att ringa till oss. Här nedan följer pajdiagram på hur olika hushållsuppsättningar spenderar sina disponibla inkomster.

Ensamstående med barn

Ensamstående utan barn

Sammanboende med barn

Sammanboende utan barn

Samtliga hushåll

Bli den första med att lämna en kommentar.

Lämna kommentar

Du måste vara inloggad för att kunna lämna en kommentar.

Vill Du Kontakta Oss?

Direkto AB, Org.nr. 556962-9404
Vasagatan 28, 111 20, Stockholm

Map

020-252626

Vardagar 08:00-18:00

info@direkto.se