BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

Jämför lån från 50 000 upp till 600 000 – helt kostnadsfritt

ansök här

  • Privatlån upp till 600 000 kr
  • Ansök helt kostnadsfritt
  • Välj mellan flera långivare
  • Svar inom 24 timmar

Ring oss på: 020-252626

Så här går det till

1.

Jämför lån från 50 000 upp till 600 000 – helt kostnadsfritt

Du fyller i dina
uppgifter i
vårt formulär.

2.

Jämför lån från 50 000 upp till 600 000 – helt kostnadsfritt

Vi matchar din ansökan
med så många långivare
som möjligt.

3.

Jämför lån från 50 000 upp till 600 000 – helt kostnadsfritt

Vi presenterar
alla alternativen.
Du väljer.

4.

Jämför lån från 50 000 upp till 600 000 – helt kostnadsfritt

Klart!
Du får ofta svar samma dag,
senast inom 24 timmar.

Jämför lån från 50 000 upp till 600 000 – helt kostnadsfritt

Vad är en låneförmedlare?

Att låna pengar är något som många någon gång i livet varit i behov av. Att låna pengar behöver inte alls förknippas med en dåligt skött privatekonomi. Även de som redan har kapital väljer ibland att låna pengar till större utgifter istället för att binda upp kapital, förutsatt att man ges en förmånlig ränta och goda villkor.

Alla lånebehov är olika. Vissa behöver låna 50 000 kronor för att renovera lägenheten, andra behöver ett lån på 600 000 för att köpa en båt. Bankerna i sin tur vill framförallt veta två saker: din kreditrisk och din betalningsförmåga. Utifrån dessa två kriterier avgörs om det är hållbart eller inte att låna ut pengar till dig. Den informationen får de in genom att göra en kreditprövning. En kreditprövning – eller kreditbedömning som den också kallas – sker i samband med din låneansökan och ger bankerna en överblick av din ekonomiska situation.

Lånemarknaden kan vara snårig och utan en bra guide är det enkelt att gå vilse. Räntor, villkor och lånesatser är alla begrepp som, för den som inte är insatt, är svåra att förstå och när det handlar om ens egen privatekonomi och ekonomiska situation är detta oroväckande. Det är otroligt viktigt att hålla koll på räntor och hur dessa påverkar ditt lån. Risken är annars stor att lånevillkoren du accepterar i längden kostar mer än du väntat dig.

Samtidigt är det en stor utmaning att på egen hand hitta ett bra lån. Att ansöka om ett lån och samtidigt prioritera goda villkor och låg ränta innebär oftast ett tidskrävande arbete. För att få fram de bästa erbjudandena måste man kontakta bankerna individuellt och göra en låneansökan hos varje enskild bank. Förutom att detta kostar tid och energi finns i detta en annan nackdel de flesta inte tänker på, som oftast är mycket svårare att hantera: risken är stor att din kreditvärdighet skadas.

Vid varje låneansökan du gör är det standard att bankerna gör en kreditprövning. Bankerna ser då hur många låneansökningar du gjort men inte huruvida du accepterat lånen. Ju fler ansökningar du har gjort hos olika aktörer, desto svårare blir det för bankerna att lita på att du kan betala igen pengarna. Enklast är då att neka din låneansökan och av den enkla anledningen är det så viktigt med en stark kreditvärdighet.

Hur gör man då för att exempelvis hitta ett lån på 100 000, med låg ränta utan att behöva kontakta alla banker och riskera sin kreditvärdighet? Enklast är att vända sig till en låneförmedlare, och det finns inte många bättre än Direkto.

Vi som låneförmedlare tar över låneansökan du själv skulle ha gjort och gör det snabbare, mer effektivt och med en större träffsäkerhet. Via ett nära samarbete med ledande svenska nischbanker kan vi snabbt samla in de bästa låneerbjudandena utifrån dina ekonomiska förutsättningar, oavsett om du behöver låna 50 000 kronor eller 400 000 kronor. Dessa erbjudanden kan du sedan i lugn och ro gå igenom och välja det som bäst passar dig. Vad innebär då detta för dig som kund? Framför allt fyra saker:

Fördelar

  • Du sparar pengar – Din ansökan läggs ut hos ett stort antal ledade banker som jobbar med privatlån. Du väljer bästa alternativet. Dessutom är låneförmedling en kostnadsfri tjänst för dig som privatperson. Direkto får ersättning från den banken som du väljer att låna pengar från.
  • Din kreditvärdighet är skyddad – Vi gör endast en kreditprövning för alla banker. Om du väljer att anlita Direkto som första och helst enda låneförmedlare kan du därmed lita på att din kreditvärdighet är fortsatt stark.
  • Du sparar tid – Vi på Direkto tycker att en låneansökan ska behandlas snabbt och återkopplingen till kunden likaså. Oftast återkommer vi till kunden med ett antal erbjudanden redan efter 24 timmar.
  • Du sparar energi – Att på egen hand göra en låneansökan hos bankerna är en krävande process, både ur tids- och energiperspektiv. Med Direkto slipper du detta och kan istället fokusera på att välja det bästa erbjudandet.

Oavsett om du behöver ett lån på 100 000 kronor eller 600 000 kronor är det alltid viktigt att hålla reda på räntor och villkor, samt att värna om din kreditvärdighet. Med Direkto som partner får du hjälp med allt detta och mycket mer.

Du måste tänka på procenten!

Har du missat vår sköna reklamfilm. Här kan du se den!

Hur skulle ett lån via Direkto kunna se ut?

Via Direkto och bankerna vi samarbetar med kan du få ett lån på upp till 600 00 kronor, där du själv har möjlighet att välja inom hur många år lånet ska vara återbetalat. När du har fyllt i låneansökan här på hemsidan (tar bara några minuter) gör vi vårt bästa för att hitta ett lån till lägsta möjliga ränta, med hänsyn till din återbetalningsförmåga.

Nedan följer några låneexempel på hur det kan gå till, som stämmer överens med några av våra kunders vanligaste förfrågningar.

  • Låt oss säga att du vill göra om badrummet och behöver ett lån på 50 000 kronor. Enligt din planering skulle lånet kunna vara återbetalt efter fem år. Via Direkto skulle detta innebära en månadskostnad (ränta och amortering) på 955 kronor baserat på en exempelränta.
  • Säg att ditt kapitalbehov växer på grund av en stundande husrenovering. Du beräknar att jobbet, inklusive material, bygghjälp och städning, kommer att kosta 300 000 kronor och du vill låna för hela summan. Eftersom en låg månadskostnad är en viktig faktor för dig vill du lägga lånet på 15 år. Det skulle innebära en månadskostnad på 2451 kronor, inklusive räntekostnader och amortering baserat på en exempelränta.

Eftersom Direkto jobbar med nischbanker kan vi hitta de mest förmånliga lånen på marknaden. Det som karaktäriserar en nischbank, som exempelvis Collector och Santander, är att man erbjuder färre tjänster än exempelvis storbankerna. Eftersom privatlån är en fokusprodukt för dessa banker är de mer konkurrenskraftiga jämfört med storbankerna inom detta område.

Hur är det med betalningsanmärkningar?

Har du fått en betalningsanmärkning och är orolig för att möjligheten att låna pengar har försvunnit? I de allra flesta fall är den oron berättigad och även om det finns banker som erbjuder lån är det oftast med höga räntor och dåliga villkor som bihang. Via Direkto har du möjlighet att låna pengar till bra villkor trots en betalningsanmärkning.

Via Direkto kan du få ett lån på upp till 250 000 kronor med betalningsanmärkning. Räntan sätts individuellt av de banker vi samarbetar med och den nominella ränta ligger mellan 6,75% - 29,00 % om man har betalningsanmärkning.

En snabb summering

Det finns många direkta kundfördelar med att anlita en låneförmedlare. Förutom att du sparar tid och energi på att slippa kontakta bankerna på egen hand värnar du även om din så viktiga kreditvärdighet. Du behöver inte heller oroa dig för kostnader eftersom låneförmedling är en gratistjänst för kunden.

När du ansöker om lån hos banken är din kreditvärdighet i kombination med din ekonomiska situation de viktigaste faktorerna som banken tittar på. En kreditupplysning måste göras, oavsett vilken finansiell aktör du väljer att anlita, men med Direkto görs bara en enda.

Att gå via en låneförmedlare är numera ett av de absolut enklaste sätten att få ett lån som passar dina ekonomiska förutsättningar. Hos Direkto kan du få låna upp till 600 000 kronor. Samtidigt behåller du din starka kreditvärdighet och oftast med en återkoppling inom 24 timmar.

Inget samarbete utan tillit

Under våra år som verksamma inom låneförmedling har vi på Direkto fått en insikt i och förståelse för kundbehov och marknadens beteende. Vi förstår att behov av kapital kan komma plötsligt och att det därför är vårt ansvar att jobba snabbt, effektivt och pricksäkert för att garantera kunderna det lån de behöver.

Att lämna över låneansökan till en utomstående part kräver dock en hel del tillit, oavsett om det är lån på 50 000 eller 600 000 kronor. Vi på Direkto har full förståelse för detta och för att öka tilliten försöker vi vara så transparanta som möjligt. Genom att uppmana till dialog skapar vi en långsiktig kundrelation som alla parter vinner på och som du som kund kan känna dig trygg med. Ingen annan än du ska ha kontroll över dina pengar och med Direkto bestämmer du själv hur dina ekonomiska förutsättningar kommer att se ut.

Vill du veta mer om vår verksamhet och hur vi kan hjälpa dig hitta ett lån med förmånlig ränta och goda villkor? Kontakta oss redan idag via telefon eller mail. Har du redan bestämt dig för att anlita Direkto som låneförmedlare? Gör då en låneansökan direkt på vår hemsida och luta dig tillbaka. Vi återkommer oftast inom 24 timmar och presenterar dig de olika alternativen online och/eller via telefon.

Vi hjälper dig att hitta rätt på lånemarknaden och vi gör det lite lättare att låna. Hos oss kan du hitta lån för livets alla stunder, välkommen!

Kontakt:

Direkto är en låneförmedlare som sedan 2012 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

info@direkto.se

Direkto AB, Org.nr. 556962-9404
Fleminggatan 85, 112 45, Stockholm

Map