BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

En del av Svensk Fastighetsförmedling
En del av Svensk Fastighetsförmedling

Lån till resa

  Om du är här söker du förmodligen efter ett lån till en resa?
  Du måste tänka på procenten.
  Vi hjälper dig att hitta rätt bland bankernas räntor.

  Om du är här söker du förmodligen efter ett lån till en resa?
  Du måste tänka på procenten.
  Vi hjälper dig att hitta rätt bland bankernas räntor.

Räkneexempel: Ett annuitetslån på 150 000 kr med 12 års löptid (144 betalningstillfällen) ger en månadskostnad på 1 425 kr. Totala kostnaden över 12 år blir 205 200 kr. 5,37% nominell årsränta. 5,5% effektiv årsränta. 0 kr i uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta som sätts individuellt av långivarna. Nominell ränta 2,95% - 19,90%.

Börja med att fylla i ansökan
En UC delas med banker & långivare
Följ budgivningen säkert med BankID
Välj det bästa alternativet, signera och få lånet utbetalt

Ett urval av våra långivare

Ikano Bank MedMera Bank | Coop Marginalen Bank Nordnet Forex Bank SevenDay Santander

Ska du ut och resa och behöver låna pengar?

Vi hjälper dig att hitta rätt bland bankernas räntor på reselån.

Skid- eller solsemester? Smidiga reselån

Det är många av våra kunder som väljer att ta lån till resa. Alla behöver vi lite avkoppling från vardagen och en semestertripp kommer alltid väl till pass. Däremot är det inte alltid det finns pengar tillgängliga precis när man vill ge sig iväg. Visst kan man lägga undan en summa varje månad och spara ihop till en resa längre fram, men om man vill åka inom en snar framtid kan det kännas trist att vänta. Ett alternativ är då att ta ett reselån. Den enda skillnaden är ju egentligen att man kan boka in sin resa direkt – och pengarna man annars skulle ha sparat betalar man istället tillbaka till banken varje månad. Via oss på Direkto kan du ansöka om lån till resa hos en lång rad banker och lånegivare med bara en kreditupplysning. Det innebär att din kreditvärdighet påverkas minimalt, samtidigt som du får flera olika låneerbjudanden att välja mellan.

Varför ansöka om lån till resa via Direkto?

Om du vänder dig till din vanliga bank för att ta ett reselån är det dessvärre sällan du kan förvänta dig de bästa villkoren. Du har heller inte möjlighet att jämföra och se hur stor skillnad det faktiskt kan vara i ränta mellan olika banker. Skulle du jämföra banker själv är det dock viktigt att vara medveten om att det tas en kreditupplysning vid varje ansökan. På Direkto samarbetar vi med ett flertal låneinstitut och banker som specialiserar sig på privatlån utan säkerhet. När du ansöker om lån till resa via oss tar vi bara en kreditupplysning och låter alla dessa långivare konkurrera om dig som kund. Eftersom alla kämpar för att bli utvalda är de väldigt måna om att erbjuda dig de mest förmånliga villkoren på ditt reselån. För det är ju förmodligen lånet med lägst ränta du kommer att välja, eller hur? Som vi säger på Direkto: Du måste tänka på procenten!

Vi förmedlar privata reselån med nominella räntor från 2,95% till 29,00%. För majoriteten av våra kunder hamnar den effektiva räntan mellan 3,0% och 10,4%.

Ansök om lån till resa redan idag – helt kostnadsfritt!

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Vanliga frågor:

Ett blancolån är ett lån utan säkerhet. Som underlag för att låna ut pengar använder sig banken/kreditgivaren av en kreditupplysning där lön och din specifika ekonomiska situation i övrigt ligger till grund för blancolånets villkor. Blancolånet återbetalas vanligtvis genom delbetalningar som innefattar både ränta och amortering. Vissa banker tar ut en uppläggningsavgift och aviavgifter – det senare kan du ofta bli av med genom autogirering. Köp av vitvaror, renovering av sin bostad eller sommarstugan är ofta anledningar till varför man söker blancolån. Blancolån kan också användas för att samla ihop andra mindre krediter och lån, t.ex. kreditkortsskulder. Räntan på blancolån är i regel lägre än räntan på kreditkort men högre än ett bolån.
Ja, tjänsten är helt kostnadsfri. Vi tar aldrig ut några avgifter från dig.
Du ska
- vara minst 20 år gammal
- ha en årsinkomst på minst 100 000
- ha en anställning (fast, prov, extra, tim, annan form)
- eller vara förtidspensionär/pensionär
- ha betalat av lånet innan du blir 79 år
- vara skuldfri hos Kronofogden i minst 6 månader
- inte ha fått en betalningsanmärkning de senaste 6 månaderna

Kontakt:

Direkto är en låneförmedlare som sedan 2012 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

info@direkto.se

Direkto AB, Org.nr. 556962-9404
Fleminggatan 85, 112 45, Stockholm

Map