BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

Låna med betalningsanmärkning

  Hos oss kan du låna pengar med betalningsanmärkning.
  Du måste tänka på procenten. Vi hjälper dig att hitta rätt bland bankernas räntor.

  Hos oss kan du låna pengar med betalningsanmärkning.
  Du måste tänka på procenten. Vi hjälper dig att hitta rätt bland bankernas räntor.

Räkneexempel: Ett annuitetslån på 150 000 kr med 12 års löptid (144 betalningstillfällen) ger en månadskostnad på 1 425 kr. Totala kostnaden över 12 år blir 205 200 kr. 5,37% nominell årsränta. 5,5% effektiv årsränta. 0 kr i uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta som sätts individuellt av långivarna. Nominell ränta 2,95% - 19,90%.

Börja med att fylla i ansökan
En UC delas med banker & långivare
Följ budgivningen säkert med BankID
Välj det bästa alternativet, signera och få lånet utbetalt

Ett urval av våra långivare

MedMera Bank | Coop Marginalen Bank Nordnet Forex Bank Bluestep Bank Collector Bank

Du måste tänka på procenten!

Har du missat vår sköna reklamfilm. Här kan du se den!

Låna pengar med betalningsanmärkning och utan säkerhet

Vi hjälper dig att hitta rätt bland bankernas räntor

Ansök om privatlån med betalningsanmärkning via oss

Grundkrav för schyssta villkor

Vi är bra på att hjälpa personer som har betalningsanmärkning att hitta privatlån till bra villkor. Men detta förutsätter att du har en god ekonomisk situation och bra kreditvärdighet i grunden. För att vi ska få bästa möjliga förutsättningar att hitta ett bra privatlån till bra ränta är det viktigt att du vänder dig till oss först. Det är också viktigt att du inte har gjort fler än en handfull kreditupplysningar senaste 12 månaderna innan du vänder dig till oss. Du får heller -inte- ha en skuld hos kronofogden, inte heller haft en skuld de senaste 6 månaderna. Betalningsanmärkningar ska vara minst 6 månader gamla.

Valfrihet

Oavsett om du vill lösa dyrare lån, renovera din bostad, köpa möbler eller om du vill köpa en bil utan säkerhet och utan kontantinsats, så måste du tänka på procenten - även om du har betalningsanmärkning. Tidigare har det varit i princip omöjligt att kunna ta ett lån med betalningsanmärkning för att inte tala om möjligheter att kunna välja mellan flera banker. Hos storbankerna är det fortfarande inte möjligt. Men det har på senare år tillkommit ett antal nischbanker som kan erbjuda privatlån till personer med betalningsanmärkning och som dessutom blivit allt bättre på att erbjuda riktigt bra villkor.

De banker vi jobbar med som lånar ut privatlån trots betalningsanmärkningar är förmodligen marknadens bästa. Flertalet av dem sätter större fokus på din ekonomiska situation och din betalningsförmåga än dina betalningsanmärkningar och erbjuder därför lån med schyssta villkor. Det är därför vi har valt att jobba med dessa banker. Lägsta räntan är 6,75% men du bör räkna med en nominell ränta på ca 8,75 - 18,75%.

Vi hjälper dig!

Vanliga frågor när du vill låna pengar med betalningsanmärkning

Ja. Bankerna har som krav att du ska ha en taxerad inkomst på minst 150 000 kr/år. Vi på Direkto menar dock att dina chanser till att få ett lån beviljat är väldigt begränsad om du har betalningsanmärkning och inte har en årsinkomst på minst 220 000 kr/år. Det är också viktigt att du har haft taxerad inkomst föregående år hos UC. Betalningsanmärkningarna måste vara minst 6 månader gamla enligt UC. Du får inte ha haft en skuld hos Kronofogden de senaste 6 månaderna. Uppfyller du inte dessa krav kommer du få avslag i onödan. Vänta istället med din ansökan tills dess att du uppfyller kraven. Den kreditbedömning som görs i samband med din låneansökan är till för att ge en helhetsbild av din ekonomi och en betalningsanmärkning försvårar möjligheten att låna pengar, men hur din ekonomi ser ut i övrigt är viktigare. Du får ha max 10 betalningsanmärkningar till ett belopp om 50 000 kr. Du kan max bli beviljad ett belopp på 250 000 kr när du har en betalningsanmärkning.
Du ska
- vara minst 20 år gammal
- ha en årsinkomst på minst 150 000.
- ha en anställning (fast, prov, extra, tim, annan form)
- eller vara pensionär
- ha betalat av lånet innan du blir 75 år - dock helst innan 64 år där flera banker drar gränsen
- vara skuldfri hos Kronofogden i minst 6 månader
- inte ha fått en betalningsanmärkning de senaste 6 månaderna
Ja, tjänsten är helt kostnadsfri. Vi tar aldrig ut några avgifter från dig.
Ring oss på tel: 020-252626 måndag till torsdag mellan 9:00-18:00. Fredagar mellan 09:00-15:30. Vi har lunchstängt mellan 12:00-13:00. Observera att om du vill låna pengar går det lika bra att att ansöka online. Du kan också mejla oss frågor på info@direkto.se .
Vi på Direkto är mycket måna om att skapa långsiktiga relationer till våra kunder. Efter din låneansökan kontaktar vi dig oavsett om du blir beviljad lån eller inte för att berätta vad du bör göra på kort sikt för att bättra dina chanser att få ett lån beviljat. Vi går noggrant igenom din kreditupplysning och kan berätta exakt vilket datum du bör vänta till och vad du bör göra tills dess för att du ska maximera din chanser. Vi kan boka en tid då vi själva kontaktar dig så slipper du tänka på om det är dags att söka på nytt eller inte. Det brukar vara mycket uppskattat att få den återkopplingen från oss. Självklart är detta kostnadsfri rådgivning.
Vi förmedlar privatlån med nominella räntor från 6,75% till 29,00% om man har betalningsanmärkning. Den nominella räntan för de flesta av våra kunder som har betalningsanmärkning brukar hamna mellan 8,75% - 18,75% i nominell ränta och 9%-21% i effektiv ränta. Räntan du får sätts individuellt och beror på din ekonomiska situation och kreditvärdighet.

Kontakt:

Direkto är en låneförmedlare som sedan 2012 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

info@direkto.se

Direkto AB, Org.nr. 556962-9404
Fleminggatan 85, 112 45, Stockholm

Map