BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

Låna pengar till låg ränta – utan att prata med bankerna

ansök här

  • Privatlån upp till 600 000 kr
  • Ansök helt kostnadsfritt
  • Välj mellan flera långivare
  • Svar inom 24 timmar

Ring oss på: 020-252626

Så här går det till

1.

Låna pengar till låg ränta – utan att behöva prata med bankerna

Du fyller i dina
uppgifter i
vårt formulär.

2.

Låna pengar till låg ränta – utan att behöva prata med bankerna

Vi matchar din ansökan
med så många långivare
som möjligt.

3.

Låna pengar till låg ränta – utan att behöva prata med bankerna

Vi presenterar
alla alternativen.
Du väljer.

4.

Låna pengar till låg ränta – utan att behöva prata med bankerna

Klart!
Du får ofta svar samma dag,
senast inom 24 timmar.

Låna pengar till låg ränta – utan att behöva prata med bankerna

Vad är en låneförmedlare?

Det finns oändligt många orsaker till att behöva låna pengar. Kanske är det en livslång dröm som – med lite finansiell hjälp – snart ska gå i uppfyllelse. Eller så är det ett plötsligt och oförutsägbart bekymmer som inträffat i en period med svaga ekonomiska muskler? Oavsett vilket är förstås behovet av kapital lika naturligt i våra liv som det alltid varit och de flesta är någon gång i behov av att låna pengar.

Men att låna pengar kan vara förrädiskt. Från början är det bara fokus på att pengarna kommer in på kontot och i det läget kan de lånade pengarnas baksida vara svår att se. Är man inte uppmärksam på villkor och räntor redan innan avtalet skrivs är risken stor att pengarna kostar mer än vad de inbringar. I värsta fall kan detta skapa stora problem för låntagaren i form av återbetalningsskyldighet som han eller hon inte kan leva upp till.

Hur gör man då för att låna pengar från den bank som har lägst ränta utifrån din ekonomiska situation? Finns det någon sådan försäkring eller garanti? Kanske inte, men det finns de som kan komma väldigt nära. För att låna pengar till låg eller lägst ränta är det enklast att vända sig till en låneförmedlare, som Direkto.

Direkto är en låneförmedlare som värnar om dig som vill låna pengar till låg ränta. Vi samarbetar med banker som under många år arbetat gentemot den privata marknaden och som förstår att behovet av pengar kan komma plötsligt.

Utifrån dina kriterier och förutsättningar samlar vi på Direkto in låneerbjudanden från banker med lägst ränta och bäst villkor, så att du slipper. En låneansökan involverar många rörliga delar och det är oftast mycket att hålla reda på. För den oinsatte är det fullt förståeligt att i detta tappa koncentrationen. Att vända sig till en låneförmedlare är därför en smidig, effektiv och framför allt kostnadsfri lösning.

För många är låneförmedling ett nytt begrepp och det som är främmande brukar också vara enkelt att stöta bort. Därför försöker vi på Direkto alltid hålla det så enkelt som möjligt för våra kunder, vilket också är en del i vad en låneförmedling handlar om. Vi gör en poäng av att sprida begreppet låneförmedling, inte bara för vår egen verksamhets skull, utan också för att så många människor som möjligt som vill låna pengar ska få möjlighet att göra det till bra villkor.

En låneförmedlare:

  • Sköter din låneansökan: Samlar in bankernas och långivarnas bästa erbjudanden utifrån din finansiella situation. Du som låntagare kan sedan i lugn och ro gå igenom dessa erbjudanden och välja det som passar dig bäst.
  • Skyddar din kreditvärdighet: Det finns en risk i att på egen hand kontakta bankerna och göra en låneansökan. Att ha en låneansökan liggande hos flertalet finansiella aktörer innebär att lika många kreditprövningar görs, och detta kan skada din kreditvärdighet. Låneförmedlingen begränsar kreditupplysningen till en enda.
  • Håller nere dina kostnader: Låneförmedling är en gratistjänst. Direkto får ersättning av den banken du väljer att låna pengar från.
  • Spar dig tid och energi: Att på egen hand ringa banker och sätta sig in i villkor och räntesatser är krävande, även för den vida befarne. Med Direkto behöver du bara göra en låneansökan online och sedan vänta in erbjudandena, och oftast brukar vi återkomma inom 24 timmar.

För dig som behöver låna pengar, och som vill vara säker på att lånet är så tryggt som möjligt, finns det inte många enklare sätt än låneförmedling. Att fylla i vår låneansökan online är det enda du behöver göra, och det tar inte många minuter.

Du måste tänka på procenten!

Har du missat vår sköna reklamfilm. Här kan du se den!

Varför ska du använda en låneförmedlare? Och varför Direkto?

Det är inget som hindrar dig att själv kontakta banker och låneinstitut. Du behöver bara plocka upp telefonen för att ta reda på vilken aktör som har bäst räntor och villkor utifrån dina ekonomiska förutsättningar. I vissa fall kan detta gå hur bra som helst och för den insatte kan det vara ett fullt acceptabelt alternativ till att anlita en låneförmedlare. Oftast är det dock inte så det sker, och det finns en risk i att på egen hand kontakta alla banker på marknaden i hopp om att få låna pengar.

Med flertalet låneansökningar ute hos en mängd olika banker är risken stor att din kreditvärdighet tar skada. Bankerna kan endast se antal kreditupplysningar som gjorts på dig som kund, inte om du har accepterat lånen eller inte. De vet då inte hur pass stor din skuldbörda är och i ett sådant läge tenderar bankerna att bli restriktiva.

Om du ansöker om lån via en låneförmedlare görs en enda kreditupplysning för alla banker, långivare och finansiella aktörer. Det innebär att din kreditvärdighet inte påverkas i samma utsträckning, samtidigt som du sparar tid och energi.

Direkto är en av marknadens bästa och mest pålitliga låneförmedlare som står under Finansinspektionens tillsyn. Vi erbjuder kostnadsfri och kvalitativ låneförmedling som tar hänsyn till din personliga ekonomi. Beroende på hur dina ekonomiska förutsättningar ser ut kan vi genom bankerna i vårt nätverk erbjuda privatlån upp till 600 000 kr.

Allt detta vore mindre väsentligt utan vår förståelse för hur marknaden fungerar. Behov av kapital går inte alltid att styra eller planera och ändras också allt eftersom. Vi försöker därför göra det enklare för dig att låna pengar genom att ge dig bättre förutsättningar för det.

Dessutom - du gör alla andra som vill låna pengar till bra villkor en tjänst när du konkurrensutsätter bankerna - vilket är det du gör när du lånar pengar genom en låneförmedlare som oss. På sikt tvingas bankerna att erbjuda bättre och bättre villkor och förmånligare tjänster när de får ökad konkurrens.

Vad innebär låg ränta?

Tjänsten låneförmedling är gratis men att låna pengar är det inte. Vid lån av pengar gäller det att räkna med ränta.

Vad gäller låneansökningar och lån av pengar generellt handlar ränta om den summa pengar som banken tar betalt för att låna ut pengar till dig. Räntan kan också skilja sig kraftigt mellan olika banker och bedöms inte sällan efter hur din betalningskapacitet och intjäningsförmåga ser ut. Anser banken att det är riskfyllt att låna ut pengar till dig – alltså att det finns en risk att du inte kommer kunna betala tillbaka pengarna – höjs räntan oftast därefter. Räntan du får på ditt lån styrs också av Riksbankens reporänta.

En låg ränta är alltså bra, och betyder att din månadskostnad för lånet hålls nere. En hög ränta innebär att månadskostnaden skjuter i taket. Det är därför otroligt värdefullt att låna pengar av banker med lägst ränta och det är precis vad Direkto kan hjälpa till med.

De flesta som gör en låneansökan via Direkto brukar hamna på en ränta mellan 4,9 och 14,9 procent även om den kan bli både lägre och högre än så. Exakt vilken ränta du får beror på resultatet av din kreditprövning.

Fördelar med att låna pengar via Direkto:

En av de största fördelarna med att anlita en låneförmedlare är att du sparar tid och energi. Det går, som sagt, att själv ringa runt och boka in mötet med diverse bankrådgivare. Och kanske får du i några fall en bättre personlig kontakt. Men får du ett bättre erbjudande? Vi på Direkto tvivlar på det.

Du behöver bara lämna in en låneansökan till oss så kommer du snabbt inse att vi erbjuder de bästa lånen genom de mest pålitliga bankerna som finns på marknaden just nu – förutsatt att du uppfyller bankernas grundkrav förstås vad gäller betalningsförmåga och kreditvärdighet. Vi ser till att du får ta del av de bästa tillgängliga erbjudandena, oavsett om det gäller 10 000 kronor eller 600 000 kronor. Därtill kan du räkna med att vi behandlar din låneansökan skyndsamt och med stor precision och hänsyn till din specifika situation. På köpet friar du upp stora mängder tid och energi.

Kontakta oss för mer information om lån och ränta

Trots att vi på Direkto erbjuder en snabb behandling av din låneansökan menar vi att man inte ska ta hastiga beslut när man ska låna pengar.

Vi på Direkto uppmanar våra kunder att upprätta en dialog med oss. Genom att i lugn och ro prata igenom dina lånealternativ gör det mycket enklare för dig att ta rätt beslut om vilket alternativ som är bäst för dig.

För att ta reda på mer om Direkto, hur vi jobbar och hur vi kan hjälpa dig att tryggt och säkert låna pengar går det bra att ringa eller maila till oss. Det ligger i vårt intresse att se till att du får marknadens bästa tillgängliga erbjudande och service så att du blir nöjd med vår tjänst. Välkommen till oss på Direkto!

Kontakt:

Direkto är en låneförmedlare som sedan 2012 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

info@direkto.se

Direkto AB, Org.nr. 556962-9404
Fleminggatan 85, 112 45, Stockholm

Map