BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

En del av Svensk Fastighetsförmedling
En del av Svensk Fastighetsförmedling

Välkommen till låneförmedlaren Direkto
Jämför lån upp till 500.000 kr

  Kostnadsfri tjänst
  Möjlighet till lägre ränta än på egen hand
  Ej bindande & endast en UC

  Kostnadsfri tjänst
  Möjlighet till lägre ränta än på egen hand
  Ej bindande & endast en UC

Just nu i låneåterbäring!

Räkneexempel: Ett annuitetslån på 150 000 kr med 12 års löptid (144 betalningstillfällen) ger en månadskostnad på 1 425 kr. Totala kostnaden över 12 år blir 205 200 kr. 5,37% nominell årsränta. 5,5% effektiv årsränta. 0 kr i uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta som sätts individuellt av långivarna. Nominell ränta 2,95% - 19,90%.

Börja med att fylla i ansökan
En UC delas med banker & långivare
Följ budgivningen säkert med BankID
Välj det bästa alternativet, signera och få lånet utbetalt

Ett urval av våra långivare

Ikano Bank MedMera Bank | Coop Marginalen Bank Nordnet Forex Bank SevenDay Santander

Ny bil? Renovering? Samla lån?

Maximera dina möjligheter till att hitta lån med lägsta möjliga ränta - Vänd dig till låneförmedlaren Direkto först.

Varför låna pengar genom en låneförmedlare?

Privatlån, eller blancolån som det också heter, är ett lån som inte kräver någon säkerhet. Det finns många olika långivare i Sverige som erbjuder denna typ av lån. Att välja första bästa långivare när det kommer till privatlån är något vi starkt avråder från då räntor och villkor skiljer sig mycket åt beroende på var du söker.

Att själv vända sig direkt till flera olika långivare är också något vi starkt avråder från då varje långivare kommer att ta en egen kreditupplysning (UC). Många kreditupplysningar på kort tid förstör din kreditvärdighet vilket gör att du får högre och högre räntor för varje ny långivare du vänder dig till.

Resultatet i båda ovan fall kan bli att du slutar upp med ett väldigt dyrt lån där du spenderar uppåt tiotusentals kronor i onödiga räntekostnader. Det är med andra ord viktigt för din ekonomi att låna pengar från rätt långivare men samtidigt svårt att hitta rätt på egen hand.

Genom att vända dig till Direkto först maximerar du dina möjligheter till att hitta ett lån med lägsta möjliga ränta utan att förstöra din kreditvärdighet. Direkto är ingen bank och vi lånar inte ut pengar själva. Utan vi är en låneförmedlare. Vi är en aktör på utlåningsmarknaden som står på låntagarens sida – till fördel för låntagaren.

När du ansöker om ett lån med Direkto behöver du inte kontakta varje långivare för sig - utan det gör vi. Det gör vi dessutom med endast en kreditupplysning för minimal påverkan på din kreditvärdighet.

Tjänsten är helt kostnadsfri och utan dolda avgifter. Du binder dig heller inte till något. Vi får istället betalt av den långivare som du väljer att gå vidare med.

Direkto är en låneförmedlare som står under Finansinspektionens tillsyn.

Så här fungerar Direkto låneförmedling

Du börjar med att fylla i och skicka iväg vårt ansökningsformulär längst upp på sidan. Genom vårt integrerade IT system mot långivarna matchas din ansökan med de banker och långivare som vi är anslutna till. De får upp till 24 timmar på sig att återkomma med ett erbjudande till dig. Du kan följa dessa live genom att logga in med BankID på ”Mina sidor”.

Du ser nu alla alternativ du har fått på ett transparent och överskådligt sätt, sorterat efter lägst effektiv ränta. Är du nöjd med något av förslagen väljer du själv vilket du vill gå vidare med. Behöver du hjälp med att välja kan du alltid ringa och prata med våra duktiga rådgivare. Den långivare du har valt kommer att skicka ut ett skuldebrev till dig som du i de flesta fall kan signera med BankID. Därefter tar det ca 1-3 bankdagar innan lånet blir utbetalt.

Baserat på din lön och kreditvärdighet kan du ansöka om- och jämföra lån upp till 500 000 kr med vår låneförmedlingstjänst. Beloppet du lånar, räntan och återbetalningstiden kommer sedan att avgöra din månadskostnad. Vilken ränta och andra villkor du får på ditt lån bestämmer inte vi utan det gör långivarna. Om du har en medsökande kan du oftast få bättre villkor.

Vi förmedlar privatlån med effektiva räntor från 3,00% till 33,23%. Räntan baseras på din individuella ekonomiska situation och den effektiva räntan för majoriteten av våra kunder landar i regel mellan 3,0% och 10,4% Återbetalningstiden kan väljas mellan 1-15 år.

Så säkerställer du att du får en bra ränta. Enkelt, smidigt och tryggt och helt kostnadsfritt. Tänk alltid Direkto först när du ska låna pengar eller lägga om befintliga lån!

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Vanliga frågor:

Låneförmedlaren Direkto vänder man sig till när man vill ta ett privatlån samtidigt som man vill jämföra bankernas låneerbjudanden men utan att förstöra sin kreditvärdighet. Målet: Att låna till lägsta möjliga ränta. Det är anledningen till att vi i vår reklam säger: ”Du måste tänka på procenten”.

Vår låneförmedlingstjänst är en kostnadsfri online tjänst som alltså finns till fördel för låntagare av privatlån. En låneförmedlare är inte en bank och vi lånar själva inte ut pengar. Vi jobbar oberoende från de banker vi samarbetar med. Vi rekommenderar dig alltid den bank som erbjuder dig lägst ränta.

Då räntor på privatlån sätts individuellt av bankerna och räntorna kan skilja sig mycket från bank till bank är det viktigt att man jämför. Men gör man jämförelsen själv genom att vända sig direkt till olika banker och gör låneansökningar kommer man inom kort att ha förstört sin kreditvärdighet då varje bank tar en egen kreditupplysning. Många kreditupplsyningar på kort tid skadar nämligen kreditvärdigheten som i sin tur är en viktig faktor för bankerna när de gör sin bedömning.

Vi som låneförmedlare erbjuder alltså en smidig lösning på detta problem då vi bara tar en kreditupplysning som vi delar med alla våra banker. Tjänsten är därtill kostnadsfri. Vi får istället betalt av de banker vi samarbetar med då vi utgör en viktig kanal för dom för anskaffning av kunder.

Tjänsten är inte heller bindande utan det är upp till dig om du vill gå vidare med något av de lån du blir erbjuden.
Vi menar bestämt att vi borde ha varit före din bank. Men, ja, har du varit hos din privata bank eller en annan bank och fått avslag eller fått en ränta som du inte är nöjd med så finns det ingen anledning att söka till en enskild bank igen. Din bank tog en kreditupplysning och den är nu registrerad i 12 månader. Går du till ytterligare en bank nu, eller kanske flera, så kommer dessa banker att ta ännu fler kreditupplysningar som kommer att påverka din kreditvärdighet negativt. Resultatet blir att du hela tiden får sämre och sämre lånealternativ för varje ny bank du vänder dig till. Dessutom vet du inte vilken bank som passar just dig bäst - det är i princip omöjligt att veta på förhand. När du ansöker om privatlån med oss görs en enda kreditupplysning och du ansöker egentligen hos en rad olika banker samtidigt, som passar just dig.
Direktos låneförmedlingstjänst är helt kostnadsfri. Vi lägger inte på någon ränta eller avgifter. Det finns med andra ord inga dolda avgifter. Du skulle inte heller få lägre räntor om du vände dig till bankerna direkt.

Eftersom vi är en viktig kanal för bankerna får vi betalt ur bankernas marknadsföringsbudgetar. Istället för att själva göra dyr reklam i TV, tidningar och online, vänder sig bankerna till oss för att hitta kunder till dem. Det gör vi genom att låta dig jämföra bankerna med vår tjänst och sedan välja den bank som erbjuder dig bäst villkor.

Kontakt:

Direkto är en låneförmedlare som sedan 2012 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

info@direkto.se

Direkto AB, Org.nr. 556962-9404
Fleminggatan 85, 112 45, Stockholm

Map