BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Vardagar 08:00-18:00

En del av Svensk Fastighetsförmedling
En del av Svensk Fastighetsförmedling

Låneförmedlaren Direkto

   Behöver du hjälp med att söka ett lån? Då har du hittat rätt!
   Du måste tänka på procenten.
   Vi hjälper dig att hitta rätt bland bankernas räntor.

  Behöver du hjälp med att söka ett lån? Då har du hittat rätt!
  Du måste tänka på procenten.
  Vi hjälper dig att hitta rätt bland bankernas räntor.

Räkneexempel: Ett annuitetslån på 150 000 kr med 12 års löptid (144 betalningstillfällen) ger en månadskostnad på 1 425 kr. Totala kostnaden över 12 år blir 205 200 kr. 5,37% nominell årsränta. 5,5% effektiv årsränta. 0 kr i uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta som sätts individuellt av långivarna. Återbetalningstid 1-18 år. Nominell ränta 2,95% - 19,90%.

Börja med att fylla i ansökan
En UC delas med banker & långivare
Följ budgivningen säkert med BankID
Välj det bästa alternativet, signera och få lånet utbetalt

Ett urval av våra långivare

Ikano Bank MedMera Bank | Coop Marginalen Bank Nordnet Forex Bank SevenDay Santander

Behöver du hjälp med att söka ett lån? Då har du hittat rätt!
Du måste tänka på procenten.
Vi hjälper dig att hitta rätt bland bankernas räntor.

Ta hjälp av en låneförmedlare för bästa villkor

Vi hjälper dig att hitta rätt bland bankernas räntor.

Vad gör låneförmedlaren Direkto

Direkto har sedan 2012 endast fokuserat på låneförmedling av privatlån till privatpersoner. Låt oss först reda ut begreppet "Privatlån". Privatlån är ett lån som du kan ta i valfritt syfte och utan att ha en säkerhet (till skillnad från bolån där bostaden är säkerheten). De vanligaste syftena med att låna pengar utan säkerhet är till exempel finansiering av bilköp, renoveringar, resor eller för att man måste täcka upp för en oförutsedd kostnad.

Oavsett syfte menar vi på Direkto att du måste ta hjälp av en låneförmedlare. Som låneförmedlare jämför vi en rad olika banker som passar din individuella situation så att du kan få ett lån med så låg ränta så möjligt. Det som gör Direkto låneförmedling unikt är att vi är helt neutrala till de banker och långivare vi jobbar med och vår fokus ligger istället på att presentera alla förslagen för dig som vi får fram genom upp till tjugo relevanta banker så att du själv kan välja det bästa alternativet. Vi vill se oss som den schyssta låneförmedlaren som gör allt för att du som kund ska bli nöjd. Vill du läsa mer om oss kan du göra det under "Direkto" i huvudmenyn.

Direkto har starka och involverade ägare bakom sig som NFT Ventures och Bonnier vilket gör att vi har bättre förutsättningar att nå ut till kunder och hjälpa dem med deras lånebehov. Som låntagare vill du försäkra dig om att du väljer rätt låneförmedlare så att du kan få det bästa lånealternativet. Som vi säger: Du måste tänka på procenten.

Vad är låneförmedling

Låneförmedling är en bransch som är hårt reglerat av bland annat Finansinspektionen och vi måste följa EU-direktiv i en rad olika punkter. Låneförmedling började utvecklas för ca 10 år sedan och idag står vi låneförmedlare för mer än 50% av alla privatlån som varje år förmedlas i Sverige.

Det är inte utan anledning vi låneförmedlare har blivit så framgångsrika att allt fler vänder sig till oss istället för att vända sig till storbankerna. Det är kostnadsfritt för dig som låntagare, du kan känna dig trygg med att du får bästa möjliga villkor då ett flertal banker konkurrerar om att få dig som kund, det går snabbt att få svar, det är enkelt att göra en ansökan och du behöver inte pruta med någon bank i onödan. Dessutom så tar vi låneförmedlare bara en kreditupplysning som vi delar med alla våra banker och långivare så det blir minimal påverkan på din kreditvärdighet.

Den svåra uppgiften för låneförmedlarna är att utmana storbankerna än mer då många fortfarande av gamla vanor vänder sig till dom först när de ska låna pengar. Vi låneförmedlare kan genom de banker som vi jobbar med, i de flesta fall erbjuda lägre lägsta räntor än storbankerna. Vi kan till och med hjälpa till om du till exempel har betalningsanmärkningar om din ekonomi i övrigt ser bra ut. Låneförmedling kommer att växa vidare då kundnyttan är stor!

Vanliga frågor:

Vi som låneförmedlare tar aldrig betalt av dig som kund och vi "skär" inte emellan på räntan. Det finns heller inga dolda avgifter. Vi får betalt från bankerna när vi hittar nya kunder till dem. Och vi kan endast förmedla en kund till dem om kunden är nöjd med villkoren.

Bankerna ser oss som en marknadsföringskanal och de betalar oss för vår tjänst istället för att t.ex. göra dyr och ibland ineffektiv reklam i TV, radio eller online. Låneförmedling är en så pass bra och effektiv tjänst för dig som kund att allt fler kunder vänder sig till oss före bankerna. Det är inte konstigt tycker vi då vi genom våra banker och långivare kan erbjuda bättre räntor än storbankerna och då du har bättre chans till att bli erbjuden ett lån med bra villkor.
Vi menar bestämt att vi borde ha varit före din bank. Men, ja, har du varit hos en bank och fått avslag eller fått en ränta som du inte är nöjd med så finns det ingen anledning att söka till en enskild bank igen. Din bank tog en kreditupplysning och den är nu registrerad i 12 månader. Går du till ytterligare en bank nu, eller kanske flera, så kommer dessa banker att ta ännu fler kreditupplysningar som kommer att påverka din kreditvärdighet negativt. Resultatet blir att du hela tiden får sämre och sämre lånealternativ för varje ny bank du vänder dig till. Dessutom vet du inte vilken bank som passar just dig bäst - det är i princip omöjligt att veta på förhand. Hos oss låneförmedlare görs en enda kreditupplysning och du ansöker egentligen hos en rad olika banker samtidigt, som passar just dig.
Du ska
- vara minst 20 år gammal
- ha en årsinkomst på minst 100 000
- ha en anställning (fast, prov, extra, tim, annan form)
- eller vara förtidspensionär/pensionär
- ha betalat av lånet innan du blir 79 år

Grundkraven från de banker som beviljar lån trots betalningsanmärkningar är utöver det ovan detta:
- vara skuldfri hos Kronofogden i minst 6 månader
- inte ha fått en betalningsanmärkning de senaste 6 månaderna

Kontakt:

Direkto är en låneförmedlare som sedan 2014 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

020-252626

Vardagar 08:00-18:00

info@direkto.se

Direkto AB, Org.nr. 556962-9404
Vasagatan 28, 111 20, Stockholm

Map