BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

Medlemslån

Låt oss hjälpa dig!

ansök här

  • Privatlån upp till 600 000 kr
  • Ansök helt kostnadsfritt
  • Välj mellan flera långivare
  • Svar inom 24 timmar

Ring oss på: 020-252626

Så här går det till

1.

Medlemslån

Du fyller i dina
uppgifter i
vårt formulär.

2.

Medlemslån

Vi matchar din ansökan
med så många långivare
som möjligt.

3.

Medlemslån

Vi presenterar
alla alternativen.
Du väljer.

4.

Medlemslån

Klart!
Du får ofta svar samma dag,
senast inom 24 timmar.

Medlemslån

Om Medlemslån

Är du medlem i ett fackförbund och vill ta medlemslån? Ta tillfälle att nyttja särskilda förmåner som fackmedlem vid lån. Du väljer själv vad du vill låna till. En bil, en resa eller kanske ett renoveringsprojekt hemma för att fräscha upp gamla väggar och golv.

Personer som är med i ett fackförbund och behöver ekonomiskt stöd i form av lån har möjlighet att ta medlemslån. Medlemslån gör det lättare för anslutna fackmedlemmar att låna pengar vid behov och skapar särskilda villkor.

När du behöver göra en upprustning av hemmet genom renovering av ett eller flera rum, köpa en ny bil, båt eller cykel, köpa en ny dator till studier eller jobb för att den gamla gått sönder, ha ett extra ekonomiskt stöd för bröllopsfesten eller den efterlängtade utlandsresan – då kan du ta hjälp av ditt fackförbund för att ta lån.

Vad är ett medlemslån?

Ett medlemslån är ett lån utan säkerhet för personer som är anslutna till ett fackförbund som har särskilda avtal med långivare. Att lånen är utan säkerhet betyder att du kan använda pengarna till vad som helst utan något direkt värde. Det vill säga en resa, en fest – något som långivaren inte kan använda som pantsättning ifall det skulle vara så att låntagaren inte betalar tillbaka lånet. Givetvis kan lånet användas till saker av värde också, såsom en bil, båt eller husvagn, men långivaren har inte behov av att veta om detta. Lånet kan också användas till att betala av andra lån.

Fördelarna med medlemslån är alltså att låntagaren är fri att använda pengarna till vad som helst. Vissa typer av försäkringar är också vanligtvis inkluderade och man slipper ofta vissa avgifter vid uppläggning och aviseringar. Ett räntebetalningsskydd skyddar också en viss del av räntan på lånet vid arbetslöshet, sjukdom och olycksfall.

Du måste tänka på procenten!

Har du missat vår sköna reklamfilm. Här kan du se den!

Hur tar man ett medlemslån?

  • Anslut dig till ett fackförbund. Först och främst måste du vara medlem i ett fackförbund som har avtal med långivare för att det ska vara möjligt att ansöka om lån. Vanligtvis krävs en viss tids medlemskap i fackförbundet innan du ansöker om medlemslån. Du ska också vara 18 år och ha regelbunden inkomst. Bidrag eller studiemedel gäller inte som inkomst. Om du kan ta lån trots betalningsanmärkningar är ofta olika beroende på bank och långivare.
  • Ta kontakt med fackförbundet. Därefter tar du kontakt med fackförbundet för att få veta vilka långivare och banker som de har avtal med. I vissa fall finns flera möjligheter, och villkoren kan du få hjälp med att jämföra så att du får hjälp till rätt val av långivare.
  • Ansök om lån. När du är ansluten till ett fackförbund och sett över vilka alternativ som finns med fackförbundet, ansök då om medlemslånet hos den långivare du vill låna av.

Medlemslån eller privatlån?

Med tanke på att räntorna på privatlån kommit ner rejält sista åren kan det vara fördelaktigt att först ta reda på vilka villkor du kan få på ett privatlån innan du tar ett medlemslån. Det smidigaste sättet att ta reda på detta är att jämföra privatlån med låneförmedlaren Direkto.

Direkto förmedlar privatlån till summor upp till 600 000, med en effektiv ränta som sätts individuellt och som vanligtvis hamnar mellan 3% - 10,4%. Återbetalningstiden kan sättas på upp till 15 år. Oavsett summa och återbetalningsperiod kan du alltid känna dig trygg med att du får de bästa villkoren och den lägsta räntan baserat på din ekonomiska situation. Ansök helt kostnadsfritt genom att fylla i ett enkelt formulär online.

På Direkto förmedlar vi lån i olika former från ett stort urval av svenska banker och långivare med expertis inom privatlån utan säkerhet. För din del innebär det att du via en enkel ansökan och endast en kreditupplysning får ett flertal förmånliga låneerbjudanden att välja mellan. Oftast kan du få betydligt bättre ränta och villkor på detta sätt än om du vänder dig till din ordinarie bank.

Vi tar fram de lån som ger dig bäst villkor och lägst ränta baserat på dina förutsättningar och återkommer med svar inom 24 timmar. Vi ser till att ditt lån kan betalas tillbaka i en rimlig takt för dig och som ger stabilitet i ekonomin.

Vi hjälper dig att hitta rätt lån för dig. Jämför lån och låna med Direkto!

Kontakt:

Direkto är en låneförmedlare som sedan 2012 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

info@direkto.se

Direkto AB, Org.nr. 556962-9404
Fleminggatan 85, 112 45, Stockholm

Map