BankID logo Mina sidor

RING OSS PÅ

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

Är du egenföretagare och behöver ett företagslån? Fråga oss på Direkto

Är du egenföretagare och behöver ett företagslån? Fråga oss på Direkto

Driver du eget aktiebolag som omsätter mellan 1–10 miljoner kronor? Då vet du hur svårt det kan vara att få ett företagslån beviljat. Om du uppfyller grundkraven kan vi på Direkto genom en ny samarbetspartner hjälpa dig med företagslån mellan 100 000 kronor till 5 miljoner kronor till bra villkor.

 

För att företag ska få växa krävs ibland finansiering. Utlåningsmarknaden för företag är till stor del anpassat till storföretagen och till viss del mot de medelstora bolagen.

Trots att 4 av fem nya jobb i Sverige skapas av småföretag så är dessa diskriminerade när det kommer till möjligheten att få ta företagslån – samtidigt som ett kapitaltillskott kan vara helt avgörande för det lilla aktiebolagets framtid. Man kan behöva fylla på varulager, köpa maskiner eller utrustning, marknadsföra företaget, rekrytera personal med mera. Men det kan också handla om att man vill ersätta redan befintliga lån på bolaget med ett annat mer fördelaktigt lån för att dra ner på kostnader.

Att som småföretagare ansöka om ett företagslån kan vara krångligt och byråkratiskt. Det kan ta långt tid att få svar för att inte nämna tiden det kan ta innan man faktiskt har pengarna på kontot.

Direkto kan nu genom ett nytt samarbete erbjuda dig som småföretagare företagslån till bra villkor. Du får svar snabbt – ofta redan samma dag. Blir du beviljad lånet blir pengarna utbetalda inom 1–2 bankdagar.

 

Det här krävs för att få ett företagslån beviljat:

  1. Vara ett aktiebolag
  2. Ha en omsättning på minst 1 miljon kronor
  3. Minst ett bokslut måste kunna redovisas
  4. Ett godkänt kreditbetyg enligt UC och Creditsafe
  5. Godkänd kreditupplysning på de privatpersoner som står bakom företaget

 

Det kostar ingenting att ansöka om ett företagslån genom Direkto. Accepterar du ett lån kommer vår samarbetspartner att ta ut en uppläggningsavgift som är baserad på den löptid du vill låna.

– Till och med 12 månader är avgiften 2% av beloppet du lånat.

– Mellan 18 och 24 månader är avgiften 3% av beloppet du lånat.

– Mellan 30 och 36 månader är avgiften 4% beloppet du lånat.

Skillnaderna i avgift reflekterar att längre löptid medför ökade administrativa omkostnader. Utöver avgiften betalar du även en ränta på själva lånet. Den nominella räntan är mellan 3%-10% och den effektiva mellan 4%-12%. Man kan låna mellan 100 000 kr och 5 miljoner kronor.

Vill du veta mer? Ring gärna på 020-25 26 26 och prata med våra duktiga lånerådgivare Alexander Hägerö eller Henrik Andersson som kan hjälpa dig vidare. Du kan också maila dom direkt på alexander.hagero@direkto.se eller henrik.andersson@direkto.se

Bli den första med att lämna en kommentar.

Lämna kommentar

?>