BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

Om Direkto

Matchar dina behov

Vill du slå ihop dina befintliga lån? Söker du ett nytt lån för en renovering kanske? Går du i tankar om att köpa en bil eller ta med familjen ut på en resa? Då har du hamnat rätt. Under årens gång har vi hjälpt tusentals kunder med att förbättra sina villkor och att ta nya blancolån till fördelaktiga villkor. Det är därför vi på Direkto ser oss som startpunkten när du vill låna pengar.

De flesta av oss har befunnit oss vid en punkt i livet där vi behöver låna kapital för att lösa en aktuell situation. Går man till sin bank uppstår lätt en känsla av att man sitter i knät på banken. Att det är de som bestämmer och sätter villkoren – inte du. Vi ville ändra på detta genom att ta fram en tjänst där bankerna och du har lika mycket att säga till om. Där du bestämmer villkoren och hittar den bank som är villig att matcha dina behov.

Besked i realtid

Direkto är en mötesplats mellan låntagare och långivare där du som låntagare anger dina uppgifter och villkor och långivare kan sedan – i realtid – ange om de är intresserade av att ingå ett avtal med dig. Genom att fler banker erbjuder sina tjänster till dig kan du välja den som passar dig och de förutsättningar som passar dig bäst. Via vårt unika system kan vi ge bankerna dagsfärsk information rörande din ekonomi. Vi erbjuder bättre underlag till långivarna och det kan resultera i bättre förutsättningar för dig att få ett lån med bästa möjliga villkor.

Lång erfarenhet

Med vår samlade kompetens har vi tagit fram en tjänst som skräddarsys runt dig och din ansökan för att på bästa möjliga sätt kunna ta fram villkor som passar just dig. Vi har sedan 2012 hjälpt tusentals kunder till bättre villkor. Som låneförmedlare gör allt i vår makt för att du som kund ska bli nöjd. Att kunna erbjuda dig de bästa villkoren är vår enda prioritet.

Besök Finansinspektionen och läs de regler vi lever efter.

Läs om vad våra kunder tycker om oss här.