BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

Renoveringslån

Vi hjälper dig att hitta rätt bland bankernas räntor.

ansök här

  • Låna pengar till renovering
  • Låna upp till 600 000 kr
  • Svar inom 24 timmar

Ring oss på: 020-252626

Så här går det till

1.

Renovering

Du fyller i dina
uppgifter i
vårt formulär.

2.

Renovering

Vi matchar din ansökan
med så många långivare
som möjligt.

3.

Renovering

Vi presenterar
alla alternativen.
Du väljer.

4.

Renovering

Klart!
Du får ofta svar samma dag,
senast inom 24 timmar.

Renoveringslån

Renoveringslån – låna till din renovering

Har du funderat över att renovera där hemma? En renovering kostar vanligtvis mer än vad man föreställer sig från början, oavsett vilket rum det är man ska renovera. Det kan ta långt tid att spara ihop pengar till en renovering, särskilt om det är en mer omfattande sådan. Därför kan det ibland vara värt att låna pengar till detta istället om man kan göra det till en bra ränta. Se hur mycket du kan låna upp till!

Det finns en mängd spännande projekt att genomföra på hemmafronten. Kanske behöver badrummet en upprustning med kakel eller våtrumsmatta, nytt handfat och duschväggar. Kanske behöver köket ett nytt fräscht golv med vattenresistent material och nya vitvaror. Det kanske till och med är en akut situation där en vattenläcka inträffat och försäkringen inte täcker allt arbete som det finns behov av.

Du vet vad som behövs för att skapa en härlig atmosfär i ditt hem. Men när pengarna fattas är det svårt att göra någonting alls. Men det är då du kan låna till renoveringen.

Låna med hjälp av Direkto låneförmedlare

Med Direkto låneförmedlare kan du ta smarta lån till det du drömmer om. Du får hjälp med att hitta de bästa och billigaste renoveringslånen för dig och dina behov.

Direkto låneförmedlare agerar mellanhand mellan dig som låntagare och den bästa långivaren för dig. Med hjälp av Direkto låneförmedlare kan du jämföra bankernas erbjudanden för att hitta det bästa och billigaste lånet. Det finns många banker och långivare att välja mellan och det är nästintill omöjligt att veta på förhand vilken bank som kommer att erbjuda just dig det bästa alternativet. Därför är det väldigt viktigt att jämföra bankerna så att du inte betalar för mycket ränta i onödan.

Du måste tänka på procenten!

Har du missat vår sköna reklamfilm. Här kan du se den!

Att tänka på vid renoveringslån

Inför att du ska ta lån finns det några viktiga saker som kan vara bra att tänka på för att få allt rätt för dig och din ekonomiska situation.

- Planera avbetalningsperioden

Tänk igenom hur mycket du är beredd på att betala månadsvis. På så sätt kan du uppskatta hur lång avbetalningsperioden kan komma att bli, och du är mer förberedd på att ta det smartaste lånet för dig. För vissa funkar det bättre med en längre avbetalningsperiod, för andra en kortare. Detta är individuellt och du bör fundera ut vad som funkar bäst för dig.

- Tänk på procenten

Alla lån innebär en procentuell del i ränta. Vissa högre, vissa lägre. Räntan sätts individuellt och avgörs av din ekonomiska situation och kreditvärdighet men utfallet kan bli väldigt olika beroende på bank. Var medveten om detta innan du genomför ditt lån.

- Ta hjälp av Direkto låneförmedlare inför lån för renoveringen

Få tips och rekommendationer av Direkto låneförmedlare för att anpassa lånet och avbetalningen till den avbetalningsperiod som fungerar för dig. Direkto låneförmedlare hjälper dig med allt som ett lån innebär. Du får också hjälp med att värdera procenten som gynnar dig allra bäst. Kom ihåg att långivarna konkurrerar om att ge dig det bästa erbjudandet och du får hjälp att styra lånet efter dina behov! Ta hjälp med att jämföra och anpassa enligt dina önskemål.

Din låneförmedlare

För dig som vill ta lån till renoveringen - ta hjälp av Direkto. Direkto förmedlar privatlån till summor upp till 600 000, med en effektiv ränta som sätts individuellt och vanligtvis hamnar mellan 3% - 10,4% och med en återbetalningstid på upp till 15 år.

Oavsett summa och återbetalningsperiod kan du alltid känna dig trygg med att du får de bästa villkoren och den lägsta räntan baserat på din ekonomiska situation. Ansök helt kostnadsfritt genom att fylla i ett enkelt formulär online.

På Direkto förmedlar vi renoveringslån från ett stort urval av svenska banker och långivare med expertis inom lån utan säkerhet. För din del innebär det att du via en enkel ansökan och endast en kreditupplysning får ett flertal förmånliga låneerbjudanden att välja mellan. Oftast kan du få betydligt bättre ränta och villkor på detta sätt än om du vänder dig till bankerna direkt.

Vi tar fram de renoveringslån som ger dig bäst villkor och lägst ränta baserat på dina förutsättningar och återkommer med svar inom 24 timmar. Vi ser till att ditt lån kan betalas tillbaka i en rimlig takt för dig och som ger stabilitet i ekonomin.

Vi hjälper dig att hitta rätt lån för din renovering. Låna med Direkto!

Kontakt:

Direkto är en låneförmedlare som sedan 2012 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

info@direkto.se

Direkto AB, Org.nr. 556962-9404
Fleminggatan 85, 112 45, Stockholm

Map