BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

En del av Svensk Fastighetsförmedling
En del av Svensk Fastighetsförmedling

Välkommen till Direkto
Jämför lån upp till 500.000 kr

   Jämför banker kostnadsfritt
   Möjlighet till lägre ränta än på egen hand
   Lånealternativen är inte bindande

  Jämför banker kostnadsfritt
  Möjlighet till lägre ränta än på egen hand
  Lånealternativen är inte bindande

Räkneexempel: Ett annuitetslån på 150 000 kr med 12 års löptid (144 betalningstillfällen) ger en månadskostnad på 1 425 kr. Totala kostnaden över 12 år blir 205 200 kr. 5,37% nominell årsränta. 5,5% effektiv årsränta. 0 kr i uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta som sätts individuellt av långivarna. Återbetalningstid 1-18 år. Nominell ränta 2,95% - 19,90%.

Börja med att fylla i ansökan
En UC delas med banker & långivare
Följ budgivningen säkert med BankID
Välj det bästa alternativet, signera och få lånet utbetalt

Ett urval av våra långivare

Ikano Bank MedMera Bank | Coop Marginalen Bank Nordnet Forex Bank SevenDay Santander

Jämför banker kostnadsfritt
Möjlighet till lägre ränta än på egen hand
Lånealternativen är inte bindande

Renovering? Ny bil? Samla lån?

Maximera dina möjligheter till att hitta lån med lägsta möjliga ränta. Vänd dig till låneförmedlaren Direkto först.

Till dig som är kund hos Svensk Fastighetsförmedling

Som kund till Svensk Fastighetsförmedling bjuder vi dig på första månadens räntekostnad upp till 1500 kr på lån som du har tagit genom Direkto oavsett lånesyfte.

Som kund räknas du:

- som köpt bostad genom Svensk Fastighetsförmedling och behöver låna pengar för att t.ex. renovera upp din nya bostad

- som ska sälja bostad genom Svensk Fastighetsförmedling men som t.ex. vill renovera upp bostaden innan du ska sälja.

Gör så här:

1) Ta en bild på den första låneavin som du får från banken/långivare och skicka in till oss på info@direkto.se. Ange till vilket clearingnummer, bankkontonummer samt till vilken bank som vi ska returnera räntekostnaden till.

2) Bankkontot måste stå i låntagarens namn. Var vänlig och dubbelkolla bankuppgifterna då Direkto inte ansvarar för felaktigt angivna bankuppgifter. Utbetalningen tar upp till 45 dagar att hantera från och med att din begäran om utbetalning inkommit med villkoret att dina bankuppgifter stämmer.

Varför låna pengar genom Direkto?

Oavsett om du vill låna pengar till ett större köp – som en renovering eller ett bilköp – eller om du är ute efter ett samlingslån, hjälper vi dig att hitta och jämföra olika låneerbjudanden helt kostnadsfritt.

Att vända sig till olika banker och långivare är inte bara omständligt utan kan även påverka kreditvärdigheten negativt då varje bank tar en egen kreditupplysning.

Detta löser vi på Direkto genom att bara ta en kreditupplysning som vi sedan delar med de banker och långivare som vi har ett samarbete med.

”Kolla gärna med din bank vad du får för ränta, men gör även en ansökan hos oss. Välj sen det bästa alternativet. Det kostar ingenting. Det tar bara några minuter – och du kan spara tusentals kronor.”

- Alexander Hägerö, Försäljningschef

Direkto är en låneförmedlare som står under Finansinspektionens tillsyn.

Vanliga frågor:

De grundkrav som långivarna ställer skiljer sig från långivare till långivare. Nedan är därför en minsta gemensamma nämnare för vad de långivare som vi samarbetar med har för krav. Många av våra långivare har därför hårdare krav än det som anges nedan vad gäller inkomst exempelvis. Så ju bättre ekonomisk situation du har desto fler långivare kan vi skicka din ansökan till. Har man betalningsanmärkningar begränsar det också antalet långivare vi kan titta med.

Du ska
- vara minst 20 år gammal
- ha en årsinkomst på minst 100 000
- ha en anställning (fast, prov, extra, tim, annan form)
- eller vara förtidspensionär/pensionär
- ha betalat av lånet innan du blir 79 år
- vara skuldfri från kronofogdemyndigheten i minst 6 månader
- inte ha fått en betalningsanmärkning de senaste 6 månaderna
Direktos låneförmedlingstjänst är helt kostnadsfri. Vi lägger inte på någon ränta eller avgifter. Det finns med andra ord inga dolda avgifter. Du skulle inte heller få lägre räntor om du vände dig till långivarna direkt.

Eftersom vi är en viktig kanal för långivarna får vi betalt ur deras marknadsföringsbudgetar. Istället för att själva göra dyr reklam i TV, tidningar och online, vänder sig långivarna till oss för att hitta kunder till dem. Det gör vi genom att låta dig jämföra långivarna med vår tjänst och sedan välja den långivare som erbjuder dig bäst villkor.
Som låneförmedlare är det räntespannet det lägsta på marknaden (de flesta förmedlar upp till 29%). Även om majoriteten av de lån vi förmedlar hamnar i de lägre räntespannen så samarbetar vi också med några långivare som riktar in sig på kunder med högre riskprofil. Dessa banker accepterar alltså kunder med högre risk och till och med betalningsanmärkningar. Dessa banker kompenserar för den högre risken med högre räntor. Enligt lag måste vi berätta hela räntespannet för samtliga banker vi jobbar med och därför blir räntespannet brett. Majoriteten av våra kunder får en effektiv ränta mellan 3,0%-10,4%.

Kontakt:

Direkto är en låneförmedlare som sedan 2012 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

info@direkto.se

Direkto AB, Org.nr. 556962-9404
Fleminggatan 85, 112 45, Stockholm

Map