BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

Välkommen till Direkto, Sveriges bästa arbetsplats!

Fantastiska kollegor
Utvecklande och motiverande arbete
Centralt i Stockholm

Varför Direkto?

Vill du arbeta med lån, försäkringar och samtidigt förbättra människors privatekonomi?

Då är Direkto rätt arbetsplats för dig. Vi har sedan 2012 hjälpt privatpersoner med blancolån, försäkringar och företagslån. Att arbeta med låneförmedling ger inte bara god förståelse i produkten. Med låneförmedlingen kan man få djupare kunskap för hur makroekonomi och privatekonomi korrelerar. Vi samarbetar med ledande nischbanker som har förändrat sättet man lånar pengar på.

Dessutom bistår vi med råd och tjänster som kan förändra och underlätta människors privatekonomi. Många av de kunder vi hjälper sänker sina kostnader markant vilket kan vara avgörande för ens vardag.

Utöver detta utbildar vår personal i försäljning vilket är användbart i alla sammanhang. Direkto är ett snabbt växande företag bestående av medarbetare med höga ambitioner. Vi anser att humor och öppenhet är avgörande för ett företags prestationer.

Vill du bli vår nästa kollega? Kolla efter våra lediga tjänster till höger och skicka in en ansökan!

About Us

Vanliga frågor

Direkto tillhandahåller tjänster för blancolån, försäkringar och företagslån. Vi har sedan 2012 hjälpt människor förbättra sin lånesituation. När man lånar pengar till renovering, bilköp, refinansieringar etc. är låneförmedlare det första steget och det självklara valet. Genom Direkto delas ens låneansökan med flera banker vilket maximerar chanserna till att få den lägsta räntan och samtidigt bevarar en god kreditvärdighet.
För att ansöka om en ledig tjänst kan man klicka på lediga tjänster högre upp på sidan. Det går även bra att mejla alexander.hagero@drekto.se eller kim.norlen@direkto.se.
Direkto är ett starkt växande företag med lång erfarenhet av låneförmedling. Vi vill alltid hjälpa våra kunder genom att erbjuda utmärkt expertis och service, samt erbjuda bättre villkor för deras privatlån. Är du en person som drivs av att hjälpa andra människor, brinner för försäljning och vill ha kul på jobbet så kommer du passa in hos oss på Direkto!
Hos Direkto är integritet, öppenhet och personlig utveckling grundstenar i företagskulturen. Detta avspeglar sig i vårt kundbemötande då försöker vägleda varje kund till en bättre ekonomi. Vi tar ett stort ansvar mot våra partners, anställda och kunder för att alla iblandande parter ska vara nöjda.
Henrik Andersson, senior lånerådgivare sedan 2016: "Det är fantastiskt att veta att sitt arbete leder till att privatpersoner får en enklare vardag och en bättre ekonomi. Det är alltid roligt att komma till jobbet eftersom att man vet att det kommer bli kul och samtidigt som man får utvecklas som person."

Du måste tänka på procenten!

Har du missat vår sköna reklamfilm. Här kan du se den!

VILL DU KONTAKTA OSS?

Direkto AB, Org.nr. 556962-9404 Birger Jarlsgatan 2, 114 34 Stockholm

Map

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

info@direkto.se