Omdömen

Knapp - ansök nu

“Snyggt!”

Tog ett lån genom er för ett tag sen. Gjorde ny ansökan och fick lånet utökat av samma bank genom er på samma dag som jag skickade ansökan – Snyggt!

Emil, från Stockholm

“Högsta beloppet beviljat genom er. Tack :)”

Googlade mig till er efter xxxxx, och fick högsta beloppet beviljat genom er. Tack :)

LD, från Stockholm

“Samlade min lån och krediter med en ansökan.”

Tack för hjälpen Direkto. Jag samlade precis alla mina lån och krediter med en ansökan hos er. Skönt att få börja om.

MJ, från Stockholm

“Bra service.”

Bra service. Fick hjälp vid signering av lånehandlingarna. Tack.

José, från Göteborg

“Äntligen”

Hej! Ville bara säga att ni är den enda låneförmedlaren som har hållit vad ni lovade att göra. Även om jag inte kunde samla allt denna gång så hjälper dessa 90,000 en lång väg. Dessutom fick jag massor med tips och råd. Mycket bra service, tack.

Katja, från Årsta

“Tack!”

Tack! Tack för hjälpen! Fick 50 tusen över och samlade som jag ville. Tack igen :)

Fadi, från Norsborg

“Vilken otrolig bra service ni ger!”

Vilken otrolig bra service ni ger! Hjälpte mig att inte bara sänka återbetalningstiden från 15år till 12år utan även gjorde det möjligt att jag får betala 1300kr mindre i månaden vilket är otroligt bra!
Jag kommer garanterat rekommendera er för båda mina vänner och arbetskollegor.
Stort tack, speciellt stort tack till Kim N— för riktigt professionellt, snabb och väldigt bra kundbemötande som gjorde detta möjligt.
Tomi, från Tumba

“… tack för samtalet!”

Hej! Ville bara säga tack för samtalet! Tack för att ni hjälpte mig med lånet.

Linn, från Huddinge

“1000 kr lägre månadskostnad betyder mycket.”

Jag vill framföra mitt tack för att ni lyckades sänka min månadskostnad som utlovat. 1000 kr lägre månadskostnad betyder mycket för mig.

Robert, från Alvik

“Thank you!”

Thank you for helping out. I managed to close all my credit cards and get the 20,000 I needed with a lower monthly cost. Thank you!

Lydia, från Örebro

“…gick otroligt snabbt och väldigt lätt.”

Mycket tacksam med hjälpen att sänka mina dåliga lån från en väldigt hög ränta ner till 5% Gick otroligt snabbt och väldigt lätt. Mycket hjälpsamma med allt att fixa så man får en bättre månadsekonomi. Stort Tack.

Fredrik, från Nybro

“Trodde inte mina öron”

Jag trodde inte mina öron när ni berättade att jag hade fått 5,55% i ränta. Jag betalar idag 15,4% och 10% lägre ränta kommer göra en jätte skillnad för mig! Sänkte månadskostnaden, och återbetalningstiden. Stort tack Direkto!

Linda, från Huddinge

“Tacksam för professionell hjälp”

Tack så hemsk mycket för att ni hjälpte mig med att sänka räntekostnaden med 5500 kr om året, jag är väldigt tacksam för professionell hjälp.

Imad, från Linköping

“…fråga mig inte vad jag googlade på…Vi kan inte tavla dig tillräckligt och har jag vänner el bekanta som behöver ekonomisk hjälp någon gång så är det er jag rekommenderar!!”

Hej Daniel, Det är vi som tackar för din hjälp och framför allt för ditt engagemang i vårt ärende. Hela vår ekonomiska situation kommer förändras drastiskt till det positiva. Vi kommer även följa dina råd och inte göra någon kreditupplysning, avsluta de krediter vi kommer slutbetala och framför allt så kommer vi kunna spara pengar varje månad. Du frågade hur jag hittade ert företag. Jag kom in på er sida om omdöme, fråga mig inte vad jag googlade på. Läste omdömena om er och sedan läste jag om ert företag. Som sagt, din hjälp och ditt engagemang är guld värt. Vi kan inte tavla dig tillräckligt och har jag vänner el bekanta som behöver ekonomisk hjälp någon gång så är det er jag rekommenderar!! Tusen tack Daniel! Ha en fortsatt bra dag! Med vänlig hälsning, Sara och Karl!

Sara och Karl, från Falkenberg

“Lyckades få bort två dyra lån och ett antal dyra krediter”

Mer än halverar min ränta och sänker månadskostnaden med ca 4000 kr. Jag lyckades få bort två dyra lån och ett antal dyra krediter. Tack för all er hjälp och trevligt bemötande från er mycket trevliga personal!

Christer, från Storfors

“Tack vare Er sparar jag 1000 i månaden.”

Tack vare Er sparar jag 1000 i månaden.

A Olsson, från Gärsnäs

“Ni är otroligt duktiga.”

Ni på Direkto, har hjälpt mig att sänka månadskostnaden med 6800kr/månaden och jag sparar 106000kr i ränta. Ni är otroligt duktiga. Speciellt du Lisa. Ett stort tack.

Katarina L, från Klintehamn

“Hade över 11% ränta och fick 4,24% från er.”

Hej Direkto! Jag vill bara tacka för er hjälp med att lösa ut mina 2 lån. Hade över 11% ränta och fick 4,24% från er. Grymt bra! Kan varmt rekommendera er till andra.

Felix, från -utelämnat-

“Jag kommer rekommendera er”

Stor tack. Jag fick ett mycket gott intryck av er och en bra bemötande. Jag kommer rekommendera er när det gäller att låna pengar. Tack så jätte mycket för allting.

Lydia, från Malmö

“Sänkte min månadskostnad med 4000”

Sänkte min månadskostnad med 4000 ungefär.

Kenneth, från Muskö

“5% billigare och kortare amorteringstid”

Efter att ha fått ett samlingslån beviljat hos en bank, dock med en mycket hög ränta så trodde jag inte att det skulle gå att förhandla om det så snart. Men Direkto lyckades förhandla sig till ett lika stort lån hos en annan bank men med 5% billigare ränta och kortare amorteringstid. Att lösa det dyra samlingslånet kändes bra. Räntan och amorteringen sjönk med ca 1700 kr per månad och då har jag inte räknat med allt det andra som samlingslånet också löst. Toppen och tack så mycket för hjälpen!

Christian, från Västerhaninge

“Kommer att ha sparat ca 130.000”

Hur seriösa och trevliga som helst! Kommer att ha sparat ca 130.000 över låneperioden tack vare räntan som blev så mycket lägre hos en annan långivare, med hjälp av Direkto. Hade troligen aldrig brytt mig om att ta tag i det innan jag blev kontaktad av –. Vi var 2 låntagare, jag och min man. Jag pratade för honom också och redan nästa dag fick han ett rekommenderat brev där det kollades upp att han var delaktig i ansökan. Mycket seriöst! Vi är mycket nöjda och kommer att rekommendera Direkto. Tack för suverän service och bemötande.

Marie-Louise och Bosse, från Kumla

“Mycket gott intryck.”

Stor tack. Jag fick ett mycket gott intryck av er. Jag kommer rekommendera er när det gäller att låna pengar. Tack så jätte mycket för allting.

S.A. från Vällingby

“Jag har väl aldrig riktigt tänkt på räntor och sånt.”

Jag har väl aldrig riktigt tänkt på räntor och sånt, så det var ju tur att den trevliga mannen ringde och ville hjälpa mig.

Johan från Lidingö

“Ett mycket gott intryck.”

Stor tack. Jag fick ett mycket gott intryck av er. Jag kommer rekommendera er när det gäller att låna pengar. Tack så jätte mycket för allting.

Toni från Lund

“Jag kommer rekommendera mina vänner att ta kontakt med er.”

Jag vill säga att jag är mycket nöjd med eran hjälp på Direkto. Jag fick ett mycket gott intryck av er handläggare, han lyssnade på mig, va mycket professionell o hjälpsam. Tack vare er så har våran månadskostnad sjunkit med över 2500 kr/mån.

Jag kommer rekommendera mina vänner att ta kontakt med er när det gäller att sänka sin månadskostnad på sina lån.

Magnus från Svappavaara

“Ni gav mig möjligheten som ingen annan bank gett mig tidigare”

Ni gav mig möjligheten som ingen annan bank gett mig tidigare, jag fick slå ihop mina lån till ett med bra ränta. Jag har fått massa samtal från andra olika banker men ingen kunde hjälpa mig på det sättet som ni gjorde.

Jag är jätte nöjd! :)

Albert från Göteborg

“Stort tack till er på Direkto!”

Alla personer som ivrigt ringt för att enträget tjata om det här med lån och fördelaktiga räntor – som jag pga det stereotypa tjatet valt att bara slänga luren i örat på. Och så ringer Milad på en fredag och jag tänker ännu en gång lägga på, men blir övertalad till att lyssna. Och det ångrar jag inte! Idag har jag samlat mina lån till en superbra ränta och ingen kan just nu vara gladare än jag :)

Så ett stort tack till er på Direkto!

Helena från Skogås

“Sänkte min månadskostnad med 4230kr”

Rekommenderar jag gärna för den goda servicen. Jag samlade mina lån och sänkte min månadskostnad med 4230 kr.

Maria från Göteborg

“Jag vände mig till Direkto efter att jag fick ett återbetalningskrav från Skatteverket.”

Jag vände mig till Direkto efter att jag fick ett återbetalningskrav från Skatteverket. Direkto kunde hjälpa mig snabbt och smidigt och jag fick även hjälp med att baka ihop andra krediter med en förmånlig ränta. Min totala månadsutgift är densamma som tidigare, detta trots en utökning av lånet pga skulden till Skatteverket.

Tack för ett gott bemötande och superb service. Jag rekommenderar Direkto starkt!

Jessica från Huddinge

Fick 4 500 lägre månadskostnad

Bra service! Vi bakade in flera lån och krediter i det nya lånet, till och med sms-lånet som vi var tvungna att ta för en tid sedan.

Tommy & Jenny från Eskilstuna

Sänkte sin ränta med 2.95%

2.95% lägre ränta var super bra! Sänkte min månadskostnad med 650kr!

Berit från Trollhättan

Sparar 46 478 kronor

Tack så mycket! En faktura istället för en hög varje månad!

Youssef från Södertälje

Knapp - ansök nu