BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

Privatlån med lägsta räntan

Vilken bank erbjuder privatlån med lägsta räntan?


-> KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANSÖKNINGSFORMULÄRET


Vilken bank erbjuder privatlån med lägsta räntan? Det är en fråga som många av våra kunder undrar över. Nordnet, Seven day, Santander, Marginalen, Collector och Forex Bank är några av de banker som vi samarbetar med och som erbjuder marknadens lägsta privatlåneräntor som just nu ligger runt 3%. Det är det enkla svaret.


MEN (ett stort MEN) - detta betyder tyvärr inte att alla som söker privatlån via oss eller direkt hos dessa banker får deras lägsta ränta per automatik. Privatlån är ett lån utan säkerhet. Det vill säga till skillnad från bolån till exempel där ju bostaden man köper är den underliggande säkerheten finns det ingen underliggande säkerhet för privatlånet. Därför är ens personliga ekonomiska situation och kreditvärdighet helt avgörande för vilken ränta man blir erbjuden. Bankerna gör ALLTID en individuell bedömning där informationen som framgår från kreditupplysningen utgör det viktigaste underlaget.


Därför är det a och o att man måste JÄMFÖRA bankerna när man ansöker om privatlån för att få ett privatlån med lägsta möjliga räntan för just DIG. Vi på Direkto menar att det är nästintill omöjligt att själv veta vilken bank man ska vända sig till om man är ute efter ett privatlån med lägsta räntan då det är varje banks stora affärshemlighet hur de gör sin bedömning. Risken är att man vänder sig till flera olika banker där varje bank gör en ny kreditupplysning vilket leder till att man förstör sin egen kreditvärdighet på kuppen när man gör många kreditupplysningar på kort tid. Så för varje ny bank du vänder dig till kommer du med all säkerhet att få sämre och sämre låneerbjudanden och till slut inga erbjudanden alls.


Vi menar att det enda rationella är att man ska vända sig till en låneförmedlare som oss i första hand om man vill ha ett privatlån med den lägsta räntan. Du fyller i vårt enkla ansökningsformulär online. Vi tar en enda kreditupplysning som vi delar med alla våra banker för en minimal påverkan på din kreditvärdighet. Därefter väljer du erbjudandet från den bank som erbjuder bäst ränta. Enkelt, smidigt och helt kostnadsfritt. Enklare kan det inte bli.


Välkommen!


-> KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANSÖKNINGSFORMULÄRET

About Us

Du måste tänka på procenten!

Har du missat vår sköna reklamfilm. Här kan du se den!

Var detta nyttig information?

Vill du ge oss ris eller ros?

Har du fler frågor?

Ta kontakt med oss genom formuläret nedan så svarar vi så snart vi kan! Vill du gör en låneansökan? KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANSÖKNINGSFORMULÄRET