BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

En del av Svensk Fastighetsförmedling
En del av Svensk Fastighetsförmedling

Välkommen till låneförmedlaren Direkto
Jämför billån upp till 500.000 kr
I samarbete med Wayke

   Få lånelöfte på 30 dagar
   Kostnadsfritt & ej bindande
   Låna till en del eller hela bilens värde

  Få lånelöfte på 30 dagar
  Kostnadsfritt & ej bindande
  Låna till en del eller hela bilens värde

Räkneexempel: Ett annuitetslån på 150 000 kr med 12 års löptid (144 betalningstillfällen) ger en månadskostnad på 1 425 kr. Totala kostnaden över 12 år blir 205 200 kr. 5,37% nominell årsränta. 5,5% effektiv årsränta. 0 kr i uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta som sätts individuellt av långivarna. Återbetalningstid 1-18 år. Nominell ränta 2,95% - 19,90%.

Börja med att fylla i ansökan
En UC delas med banker & långivare
Följ budgivningen säkert med BankID
Välj det bästa alternativet, signera och få lånet utbetalt

Ett urval av våra långivare

Ikano Bank MedMera Bank | Coop Marginalen Bank Nordnet Forex Bank SevenDay Santander

Få lånelöfte på 30 dagar
Kostnadsfritt & ej bindande
Låna till en del eller hela bilens värde

HItta ett riktigt bra lån när du köper en begagnad bil

Jämför alltid långivarna med Direkto innan du tar ett billån!

Har du hittat drömbilen hos Wayke men saknar finansieringen? Vi hjälper gärna till.

När man köper bil är privatlån ofta ett bra alternativ som finansieringslösning. När du ansöker om privatlån genom Direkto lägger vi ut din ansökan hos några av Sveriges bästa banker och långivare av privatlån. Du kan därför känna dig trygg med att du får bland de lägsta räntorna som din personliga ekonomiska situation och kreditvärdighet tillåter.

När du tar ett privatlån för att köpa bil är det du som avgör om du ska köpa en begagnad eller en ny bil. Du väljer själv om du ska köpa bilen av en privatperson eller återförsäljare. Du väljer också själv om du ska låna till en del eller hela köpesumman. Detta är några av de fördelar som finns med privatlån kontra ett billån där bilen utgör den underliggande säkerheten för lånet.

Billån med eller utan bilen som säkerhet? Vad är skillnaden? Läs mer i vår artikel "Hur funkar billån?".

Vår tjänst är inte bindande och är helt kostnadsfri för dig som låntagare - det finns inga dolda avgifter. Vi får istället betalt av den bank/långivare som du väljer att gå vidare med. Så det ligger verkligen i vårt intresse att göra vårt absolut bästa för att du ska bli nöjd med Direkto.

Direkto är en låneförmedlare som står under Finansinspektionens tillsyn.

Jämföra långivarna med Direkto eller jämföra på egen hand?

Du kan givetvis själv vända dig till ett flertal långivare för att se vilken ränta de kan erbjuda dig. Men förutom att det är tidskrävande så kommer varje långivare som du vänder dig till ta en egen kreditupplysning på dig. Många kreditupplysningar på kort tid inverkar negativt på din kreditvärdighet vilket i sin tur är en avgörande faktor för vilken ränta du får.

Att jämföra på egen hand är därför rätt lönlöst då du för varje ny långivare som du vänder dig till förmodligen bara får sämre och sämre villkor.

När du ansöker om privatlån via Direkto tar vi bara en kreditupplysning som vi delar med alla banker/långivare som vi skickar vidare din ansökan till. Därmed påverkas din kreditvärdighet minimalt och du maximerar dina möjligheter till att få lägsta möjliga räntan som du är kvalificerad till hos varje långivare.

Ta reda på vilken långivare som erbjuder dig bäst villkor redan idag! Fyll i formuläret ovan och få ett lånelöfte på 30 dagar.

Vanliga frågor:

Direkto och Wayke har ingått ett samarbete för att hjälpa bilköpare till bättre bilfinansiering av nya såväl som begagnade bilar - oavsett om man köper bilen från en privatperson eller en återförsäljare.

Har du redan ett billån eller andra privatlån kan du självklart använda Direktos tjänst för att se om du kan få en lägre ränta genom en av våra många långivare.

Har du frågor kring billånet kan du ringa Direkto på 020-25 26 26 (måndag-torsdag 09:00-18:00 och fredagar 09:00-15:30). Du når oss även per mejl på info@direkto.se.
Vi förmedlar privatlån mellan 10 000 - 500 000 med en återbetalningstid mellan 1 - 18 år. De flesta bankerna beviljar dock bara upp till 12 års återbetalningstid. Så om du vill ha längre återbetalningstid så rekommenderar vi ändå att du räknar på 12 år när du gör en ansökan så att du inte underestimerar månadskostnaden.
Vi förmedlar billån med nominella räntor från 2,95% till 29,00%. Effektiv ränta är från 3,00% till 33,23%. Vilken ränta just du får beror på din ekonomiska situation och kreditvärdighet och den effektiva räntan för majoriteten av våra kunder landar i regel mellan 3,0% och 10,4%. Viktiga faktorer som brukar spela in är din inkomst, ålder, det lånebelopp du ansöker om, antal kreditupplysningar du har gjort sista tolv månaderna, om du ansöker själv eller har med en medsökande med mera.

Vill du få en fingervisning om vilken ränta du får innan du ansöker? Läs gärna mer här.

Kontakt:

Direkto är en låneförmedlare som sedan 2012 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

info@direkto.se

Direkto AB, Org.nr. 556962-9404
Fleminggatan 85, 112 45, Stockholm

Map