BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

Direkto – nu en del av Svensk Fastighetsförmedling

Direkto – nu en del av Svensk Fastighetsförmedling

Under januari i år blev Svensk Fastighetsförmedling majoritetsägare i Direkto AB. Genom affären får bokunder till Svensk Fastighetsförmedling enklare tillgång till de bästa privatlånen till kök- och badrumsrenoveringar, klimateffektiva renoveringar och andra investeringar som är vanliga i samband med bostadsköp.

 

– Svensk Fastighetsförmedling vill kunna erbjuda våra kunder de bästa lösningarna och tjänsterna för sådant som är naturliga delar av ett hållbart boendeliv. Genom förvärvet av Direkto kompletterar vi våra befintliga banksamarbeten för bolån och gör det nu möjligt att enkelt och effektivt få de bästa villkoren även för privatlån, säger Liza Nyberg, VD på Svensk Fastighetsförmedling.

 

Att hitta de bästa villkoren när det gäller privatlån är inte det enklaste. Räntor och villkor skiljer sig mycket åt och om man själv kontaktar många långivare för att se vilka som erbjuder bäst villkor kan det påverka ens kreditvärdighet. Genom Direkto undviker man både den risken och kan enkelt finna bäst lånevillkor.

 

– För oss på Direkto är Svensk Fastighetsförmedling en perfekt match. Vi får värdefull tillgång till en bred och stabil kundplattform och är glada att den vägen kunna hjälpa många fler att göra ett enkelt och smart val av privatlån, säger Hemad Razavi, VD och grundare av Direkto.

 

Är du intresserad av att sälja din bostad eller få en värdering? Kontakta en toppmäklare på Svensk Fastighetsförmedling nära dig!>>

 

Svensk Fastighetsförmedling är en av Sveriges största rikstäckande mäklarkedjor och är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker runtom i hela landet.

Kommentarsfältet är nu stängd för detta inlägg.

Vill Du Kontakta Oss?

Direkto AB, Org.nr. 556962-9404
Fleminggatan 85, 112 45, Stockholm

Map