Samla lån på ett ställe med Direkto

Om du har flera lån och krediter utspridda på olika banker och kreditgivare kan det vara smart att överväga att samla dina lån på ett ställe. Det blir inte bara lättare att få en överblick utan ofta kan du också förhandla dig till en bättre ränta. Dessutom kommer du att spara på de administrativa avgifter som brukar tas ut när du väljer att samla alla lån i ett enda låneavtal.

Så gör du för att samla dina lån

Precis som när du ansöker om ett helt nytt lån genom oss måste du skicka in en ansökan. I din ansökan anger du de lån du vill lösa. Du fyller i de långivare du har dina lån och krediter hos, räntan för respektive lån, hur stort lånebelopp du har kvar att betala och den månadskostnad du betalar för varje lån.

Välj sedan det lånebelopp du behöver och hur lång återbetalningstid du vill ha. Vi erbjuder privatlån med upp till 15 års återbetalningstid. Därefter tar vi fram de bästa erbjudandena för att du ska kunna samla alla lån på ett ställe. Du kommer att få svar på din ansökan inom 24 timmar.

Varför samla alla lån på ett ställe?

Det finns flera starka argument för att samla alla lån på ett ställe. Ett av de viktigaste är att du kan få en bättre ränta. Små krediter brukar ha en relativt hög ränta. Om du idag visar att du redan klarar av att betala tillbaka dina lån och krediter till den högre räntan är det sannolikt att en långivare kommer att erbjuda dig en bättre ränta.

De flesta lån har någon form av administrativ avgift knuten till dem. Det kan till exempel vara en aviavgift eller avgifter vid omläggning av ränta. Om du väljer att samla ihop lån till ett enda större lån kommer du bara att behöva hålla reda på ett enda lån. Så blir det enklare för dig att få en överblick och även hålla ner dina kostnader.

Möjligheten att ändra återbetalningstiden är också ett argument för att samla lån. Det kan hända att du behöver en längre återbetalningstid för att få lite mer spelrum i plånboken. Genom att samla dina lån till ett större brukar det vara möjligt att få en längre återbetalningstid, vilket sänker din månadskostnad.

Direkto hjälper dig att samla ihop lån

Direkto är din startpunkt när du vill låna pengar. Hos oss kan du enkelt och snabbt jämföra olika villkor och räntor och på så sätt spara pengar. Du har möjlighet att låna upp till 500 000 kronor totalt och vi tar fram det avtal som ger dig bäst ränta. Vår tjänst är trygg och kostnadsfri samt enkel och snabb att använda. Låt oss hjälpa dig att få bättre lånevillkor redan idag!