BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

Samla lån
Jämför lån upp till 500.000 kr

  Kostnadsfri tjänst
  Möjlighet till lägre ränta än på egen hand
  Ej bindande & endast en UC

  Kostnadsfri tjänst
  Möjlighet till lägre ränta än på egen hand
  Ej bindande & endast en UC

Räkneexempel: Ett annuitetslån på 150 000 kr med 12 års löptid (144 betalningstillfällen) ger en månadskostnad på 1 425 kr. Totala kostnaden över 12 år blir 205 200 kr. 5,37% nominell årsränta. 5,5% effektiv årsränta. 0 kr i uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta som sätts individuellt av långivarna. Nominell ränta 2,95% - 19,90%.

Börja med att fylla i ansökan
En UC delas med banker & långivare
Följ budgivningen säkert med BankID
Välj det bästa alternativet, signera och få lånet utbetalt

Ett urval av våra långivare

MedMera Bank | Coop Marginalen Bank Nordnet Forex Bank Bluestep Bank Collector Bank

Du måste tänka på procenten!

Har du missat vår sköna reklamfilm. Här kan du se den!

Samla lån och krediter? Samla och utöka ditt lån?

Vi hjälper dig samla dina lån till en bra ränta.

Samla alla lån och krediter, jämför långivarna

Vill du ha hjälp med att lösa lån med hög ränta eller kanske samla alla dina lån och krediter på ett ställe? Då har du kommit rätt. På Direkto har vi hjälpt tusentals kunder att samla dyra lån och krediter med ett privatlån med lägre ränta. När du ansöker om ett samlingslån via oss jämför du samtidigt en rad ledande banker, så du kan känna dig trygg med att du får så bra lånevillkor som möjligt.

Baserat på din lön och kreditvärdighet kan du samla dina lån och krediter med ett privatlån på upp till 500 000 kr, med en nominell ränta mellan 2,95% och 19,90%. Räntan sätts alltid individuellt där den effektiva räntan för majoriteten av våra kunder landar mellan 3,0% och 10,4%. Lånebeloppet ihop med återbetalningstiden och räntan som du får kommer att avgöra din nya månadskostnad. Om du har en medsökande kan du i regel samla dina lån till bättre villkor. Är ni två som ansöker ökar även chansen att få ett högre belopp beviljat.

Varför ska jag samla mina lån och krediter?

Våra kunder väljer att samla sina lån och krediter av olika anledningar. Ofta rör det sig om att man vill lösa lån med hög ränta och baka ihop dem till ett enda lån med bättre villkor. Att samla alla lån på ett och samma ställe blir också mer lätthanterligt. En faktura i månaden, istället för flera. I och med att man både sänker räntan och blir av med extra avgifter kan man dessutom få en lägre månadskostnad.

Att endast ha ett lån kontra flera brukar även medföra att man förbättrar sin kreditvärdighet på sikt. Om du vill ta ett nytt lån kan det därför vara klokt att samtidigt passa på att samla dina lån och krediter till ett enda lån. Har du många dyra krediter är det generellt mer förmånligt att samla ihop dessa till ett privatlån. Oavsett anledning, så hjälper vi dig att hitta rätt bland bankernas räntor och få de bästa villkoren. Som vi säger på Direkto: Du måste tänka på procenten!

Vi hjälper dig!

Vanliga frågor om samlingslån:

De grundkrav som bankerna ställer skiljer sig från bank till bank. Nedan är därför en minsta gemensamma nämnare för vad våra banker har för krav. Många av våra banker har därför hårdare krav än det som anges nedan vad gäller inkomst exempelvis. Så ju bättre ekonomisk situation du har desto fler banker kan vi skicka din ansökan till. Har man betalningsanmärkningar begränsar det också antalet banker vi kan titta med.

Du ska
- vara minst 20 år gammal
- ha en årsinkomst på minst 100 000
- ha en anställning (fast, prov, extra, tim, annan form)
- eller vara förtidspensionär/pensionär
- ha betalat av lånet innan du blir 79 år
- vara skuldfri från kronofogdemyndigheten i minst 6 månader
- inte ha fått en betalningsanmärkning de senaste 6 månaderna
Nej det ska du inte göra. Men däremot ska du bocka för alternativet att du vill samla lån och ange för vilket belopp du vill samla lån. Beroende på vilken långivare du sen väljer att gå vidare med är processen olika. Vissa kommer att vilja lösa dina tidigare lån och krediter själva med samlingslånet. Andra banker vi samarbetar med kommer att sätta in pengarna på ditt konto och det är då upp till dig att betala tillbaka de lån och krediter du vill bli av med.
Ja, men en betalningsanmärkning försvårar möjligheten att få ett samlingslån beviljat då det begränsar antalet banker/långivare som vi kan vända oss till med din ansökan. Du kan max bli beviljad ett belopp på 250 000 kr när du har en betalningsanmärkning. Du måste uppfylla de samlade grundkraven vi har för att få ett lån beviljat. I tillägg till detta så finns det nedan krav:

- Betalningsanmärkningarna måste vara minst 6 månader gamla enligt UC
- Du får inte ha en skuld hos Kronofogden
- Du får ha max 10 betalningsanmärkningar till ett belopp om max 50 000 kr
Direkto förmedlar lån mellan 10 000 - 500 000 kr.
Börja med att skicka en låneansökan genom formuläret ovan. Genom att fylla i vår låneansökan så ger du oss uppgiften att å dina vägnar lägga ut din låneansökan hos de banker vi samarbetar med. (Du ser ett urval av de banker vi samarbetar med längre upp) Om du uppfyller bankernas grundkrav och det inte redan ligger en låneansökan från dig hos dom kommer de att gå vidare med din ansökan. I de flesta fall återkommer de med ett låneerbjudande inom 24 timmar.

När alla de banker vi har lagt ut din ansökan till har behandlat klart din ansökan kommer du enkelt att kunna jämföra och välja det alternativ du tycker passar dig bäst.

Tjänsten är kostnadsfri för dig då vi får vår ersättning från den bank du väljer att gå vidare med. Vi har inga dolda avgifter och eftersom vi har ett särskilt avtal med UC så tar vi endast en kreditupplysning som vi delar med bankerna.
Generellt sett inom 1-3 bankdagar. Alla banker har olika förfaranden för utbetalning men generellt kan man säga att så fort du valt en av bankerna som erbjuder dig lån är det mellan dig och banken att göra processen så snabb och smidig som möjligt. Det rör sig oftast om några få dagar. Vissa banker samlar dina lån och krediter åt dig, dvs de betalar inte ut lånet utan gör jobbet för dig. Andra banker betalar ut lånet till det konto du anger, sedan får du själv betala av dina lån och krediter och på så sätt samla allt hos en bank.
Om du dras med många dyra smålån och krediter finns det absolut en poäng i att samla dessa med ett samlingslån. Du kommer med all sannolikhet att sänka din månadskostnad och förbättra din kreditvärdighet. För att inte tala om att det blir mer lätthanterligt att bara betala en faktura istället för flera.

Om du bor i villa eller bostadsrätt och har utrymme att utöka ditt bolån rekommenderar vi att du gör detta i första hand. Pengarna använder du alltså till att betala av dina dyra smålån och krediter. Har du till exempel inget befintligt bolån rekommenderar vi att du ansöker om ett privatlån istället som du kan lösa de dyra skulderna med. Detta är något vi gärna hjälper dig med.

Kontakt:

Direkto är en låneförmedlare som sedan 2012 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

info@direkto.se

Direkto AB, Org.nr. 556962-9404
Fleminggatan 85, 112 45, Stockholm

Map