BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

Samla lån
Jämför lån upp till 500.000 kr

  Kostnadsfri tjänst
  Möjlighet till lägre ränta än på egen hand
  Ej bindande & endast en UC

  Kostnadsfri tjänst
  Möjlighet till lägre ränta än på egen hand
  Ej bindande & endast en UC

Börja med att fylla i ansökan
En UC delas med banker & långivare
Följ budgivningen säkert med BankID
Välj det bästa alternativet, signera och få lånet utbetalt

Ett urval av våra långivare

MedMera Bank | Coop Marginalen Bank Nordnet Forex Bank Bluestep Bank Collector Bank

Du måste tänka på procenten!

Har du missat vår sköna reklamfilm. Här kan du se den!

Samla lån och krediter? Samla och utöka ditt lån?

Vi hjälper dig samla dina lån till bra ränta.

Samla alla lån och krediter, jämför långivarna

Vill du ha hjälp med att lösa lån med hög ränta eller kanske samla alla dina lån och krediter på ett ställe? Då har du kommit rätt. På Direkto har vi hjälpt tusentals kunder i din situation att samla dyra smålån och krediter till ett enkelt privatlån med lägre ränta. När du ansöker om ett samlingslån via oss jämför du samtidigt en rad ledande banker, så du kan känna dig trygg med att du får så bra lånevillkor som möjligt.

Baserat på din lön och kreditvärdighet kan du samla dina lån och krediter i ett privatlån på upp till 500 000 kr, med effektiv ränta mellan 3,00% och 33,23%. Räntan sätts alltid individuellt där den effektiva räntan för majoriteten av våra kunder landar mellan 3,0% och 10,4%. Den kommer tillsammans med återbetalningstiden och beloppet du lånar att avgöra din nya månadskostnad. Om du har en medsökande kan du i regel samla dina lån till bättre villkor. Är ni två som ansöker ökar även chansen att få ett högre belopp beviljat.

Varför ska jag samla mina lån och krediter?

Våra kunder väljer att samla sina lån och krediter av olika anledningar. Ofta rör det sig om att man vill lösa lån med hög ränta och baka ihop dem till ett enda lån med bättre villkor. Att samla alla lån på ett och samma ställe blir också mer lätthanterligt. En faktura i månaden, istället för flera. I och med att man både sänker räntan och blir av med extra avgifter får man dessutom en lägre månadskostnad.

Att endast ha ett lån kontra flera brukar även medföra att man förbättrar sin kreditvärdighet på sikt. Om du vill ta ett nytt lån kan det därför vara klokt att samtidigt passa på att samla dina lån och krediter till ett enda lån. Har du många dyra kreditkortsskulder är det generellt mer förmånligt att samla ihop dessa till ett privatlån. Oavsett anledning, så hjälper vi dig att hitta rätt bland bankernas räntor och få de bästa villkoren. Som vi säger på Direkto: Du måste tänka på procenten!

Vi hjälper dig!

Vanliga frågor om samlingslån:

Om du dras med många dyra smålån och krediter finns det absolut en poäng i att samla dessa med ett samlingslån. Du kommer med all sannolikhet att sänka din månadskostnad och förbättra din kreditvärdighet. För att inte tala om att det blir mer lätthanterligt att bara betala en faktura istället för flera. Om du bor i villa eller bostadsrätt och har utrymme att utöka ditt bolån rekommenderar vi att du gör detta i första hand. Pengarna använder du alltså till att betala av dina dyra smålån och krediter. Har du inget befintligt bolån eller ett redan maxat bolån rekommenderar vi att du ansöker om ett privatlån istället som du kan betala av de dyra skulderna med. Detta är något vi gärna hjälper dig med.
Börja med att skicka en låneansökan genom formuläret ovan. Genom att fylla i vår låneansökan så ger du oss uppgiften att å dina vägnar lägga ut din låneansökan hos de banker vi samarbetar med. (Du ser ett urval av de banker vi samarbetar med på höger sida.) Om du uppfyller bankernas grundkrav och det inte redan ligger en låneansökan från dig hos dom kommer de att gå vidare med din ansökan. I de flesta fall återkommer de med ett låneerbjudande inom 24 timmar.

När alla de banker vi har lagt ut din ansökan till har behandlat klart din ansökan kommer du enkelt kunna jämföra och välja det alternativ du tycker passar dig bäst. Tjänsten är kostnadsfri för dig då vi får vår ersättning från den bank du väljer att gå vidare med. Vi har inga dolda avgifter och eftersom vi har ett särskilt avtal med UC så tar vi endast en kreditupplysning som vi delar med bankerna. Så vi gör jobbet kostnadsfritt för att du ska kunna låna pengar till bästa villkor och med minsta möjliga påverkan på din kreditvärdighet. Att låna pengar till bra villkor ska inte vara mer komplicerat än så.
Nej det behövs inte. Första steget är att du fyller i ansökan och inväntar svar från alla våra banker. Detta tar normalt sätt upp till 24 timmar. Därefter väljer du vilket låneerbjudande du vill gå vidare med. Beroende på vilken av våra banker du väljer kan förfarandet se lite olika ut. Vissa av de banker vi samarbetar med kommer att fråga om vilka lån och krediter som ska återbetalas med det nya privatlånet. De hjälper dig då att lösa dessa. Andra banker vi samarbetar med kommer att sätta in pengarna på ditt konto och det är då upp till dig att betala tillbaka de lån och krediter du vill bli av med.

Du ska
- vara minst 20 år gammal
- ha en årsinkomst på minst 100 000
- ha en anställning (fast, prov, extra, tim, annan form)
- eller vara förtidspensionär/pensionär
- ha betalat av lånet innan du blir 79 år
- vara skuldfri hos Kronofogden i minst 6 månader
- inte ha fått en betalningsanmärkning de senaste 6 månaderna
Generellt sett 1-2 bankdagar. Alla banker har olika förfaranden för utbetalning men generellt kan man säga att så fort du valt en av bankerna som erbjuder dig lån är det mellan dig och banken att göra processen så snabb och smidig som möjligt. Det rör sig oftast om några få dagar. Vissa banker samlar dina lån och krediter åt dig, dvs de betalar inte ut lånet utan gör jobbet för dig. Andra banker betalar ut lånet till det konto du anger, sedan får du själv betala av dina lån och krediter och på så sätt samla allt hos en bank.
När man ansöker om ett privatlån via formuläret ovan får man oftast de första svaren redan inom några minuter. Vårt krav på bankerna är att de senast inom 24 timmar ska ha fattat ett beslut om de villkor de kan erbjuda dig.
Vi förmedlar samlingslån med nominella räntor från 2,95% till 29,00%. Effektiv ränta är från 3,00% till 33,23%. När du lånar pengar beror räntan på din specifika ekonomiska situation där majoriteten av våra kunder får en effektiv ränta mellan 3,0%-10,4%. När du ansöker om att låna pengar genom Direkto så konkurrerar bankerna om att få dig som kund och på så sätt kan vi hitta samlingslån med lägsta möjliga ränta och månadskostnad för just dig.
Direkto förmedlar lån mellan 10 000 - 500 000 kr.
Du väljer en återbetalningstid själv mellan 1 - 15 år. De flesta av våra banker beviljar en återbetalningstid upp till 12 år. Några erbjuder en återbetalningstid upp till 15 år. Då bankerna räknar med den månadskostnad du får på lånet i deras kalkyl rekommenderar vi att du inte ställer lånet på för kort tid. Du är förstås inte bunden till att behålla lånet utan kan lösa det närsomhelst och du kan självklart betala av lånet snabbare. Ring oss gärna om du vill ha hjälp med att räkna på lånet. Det går även att ändra återbetalningstiden efter det att du har fått dina låneerbjudanden om du kontaktar oss.
Ja, om din nuvarande lön är över 12 000 kr i månaden (dock helst över 15 000 kr). Betalningsanmärkningarna måste vara minst 6 månader gamla enligt UC. Du får inte ha en skuld hos Kronofogden. Den kreditbedömning som görs i samband med din låneansökan är till för att ge en helhetsbild av din ekonomi och en betalningsanmärkning försvårar möjligheten att låna pengar, men hur din ekonomi ser ut i övrigt är viktigare. Du får ha max 10 betalningsanmärkningar till ett belopp om 50 000 kr. Du kan max bli beviljad ett belopp på 250 000 kr när du har en betalningsanmärkning.
Nej. Du får inte ha haft en skuld hos Kronofogden de senaste 6 månaderna. Betalningsanmärkningarna måste vara minst 6 månader gamla enligt UC.

Ja. Du kan när som helst betala av ett högre belopp än det som är utsatt av banken. Detta gäller även om du har använt pengarna för att samla lån och krediter. Du kan också närsomhelst lösa hela lånet, även med ett annat samlingslån. Hur du betalar av ditt lån skiljer sig från bank till bank och även om vi kan hjälpa till så är det oftast bäst att ringa banken i fråga för att ta reda på OCR- och bankgironummer för snabbare hantering.

Kontakt:

Direkto är en låneförmedlare som sedan 2012 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

info@direkto.se

Direkto AB, Org.nr. 556962-9404
Fleminggatan 85, 112 45, Stockholm

Map