BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Telefontider:
09:00-18:00 måndag-torsdag
09:00-15:30 fredag
12:00-13:00 lunchstängt

Låneåterbäring

Låneåterbäring

Just nu erbjuder Direkto Låneåterbäring:

Få 2% av lånebeloppet tillbaka när du väljer ett lån genom Direkto oavsett långivare. Vi kallar detta för ”Låneåterbäring”.

 

Vad innebär låneåterbäring?

Vi tänkte så här. Människor är trötta på tjatig lånereklam som man ser under varje reklampaus på TV, hör på radio med mera. Direkto vill därför använda större delen av sin reklambudget till att betala ut en viss peng till kunderna istället. Bra tycker vi, vad tycker du? 

Det viktigaste är förstås fortfarande att vi ska hitta privatlån till dig med låg ränta och andra bra villkor – när och om du behöver det. Men i tillägg till det så kan du nu också få tillbaka 2% av lånebeloppet du lånar genom oss – en låneåterbäring alltså. Det är inte svårare än så. Tar man t.ex. ett lån på 200 000 kr kan man få tillbaka 4 000 kr (2% av lånebeloppet).

 

Låter bra, men hur ser de fullständiga villkoren för låneåterbäring ut?

 • Erbjudandet gäller samtliga utbetalda lån där ansökan inkommit under följande kampanjdatum:
  Från datum           Till datum
  26:e mars               30:e april
  21:a augusti            31:a augusti
  18:e september       8:e oktober

 

 • Återbetalningen är 2% av det utbetalda beloppet. Exempel:
  Lånebelopp   Låneåterbäring
  10 000 kr        200 kr
  30 000 kr        600 kr
  50 000 kr        1 000 kr
  100 000 kr      2 000 kr
  150 000 kr      3 000 kr
  200 000 kr      4 000 kr
  500 000 kr      10 000 kr
 • Låneåterbäringen kan endast nyttjas en gång.
 • Erbjudandet gäller endast nya kunder som inte har lånat pengar genom Direkto tidigare.
 • Låneåterbäring kan man få först när man har haft lånet i minst 4 månader hos samma bank/långivare som vi förmedlade till dig. Detta måste styrkas genom ett underlag. Underlaget kan vara en skärmbild/kopia/foto på ett låneavi eller ett engagemangsbesked från långivaren/banken. Mejlas in till info@direkto.se
 • Aktuell skuld på den avi du skickar in till oss ska vara minst 90% av ursprungsbeloppet du lånade. En lägre andel är självklart okej om amortering skett enligt återbetalningsplan. Det här gör vi för att minska risken till överbelåning på grund av denna kampanj. Du ska bara låna det belopp du verkligen behöver – inte mer.
 • Man kan få sin låneåterbäring från det att man har mottagit sin fjärde låneavi och 30 dagar framåt. Exempel: Om den fjärde låneavin man får är daterad den 7:e januari 2020 så har man på sig till och med den 6:e februari 2020 att begära att få sin låneåterbäring utbetald.
 • (Undantag! Ansökte man om sitt lån under kampanjperioden 26:e mars till den 30:e april kan man få sin låneåterbäring under hela 2019.)
 • Låneåterbäringen får aldrig bli mer än den totala räntekostnaden för de första fyra månaderna. Om så blir fallet kommer låneåterbäringen att justeras nedåt. Detta villkor är till för att förhindra att man lånar pengar i syfte att tjäna pengar. Du ska bara ta ett lån om det finns ett lånebehov.

 

Hur går jag tillväga för att få låneåterbäring?

 • Först efter 4 månader har passerat från utbetalningen av lånet vill vi att du fotar/skannar/kopierar underlaget till oss. Underlaget kan vara en låneavi eller ett engagemangsbesked från långivaren/banken. Mejlas in till info@direkto.se.
 • Det är ingen idé att kontakta oss innan 4 månader har passerat då villkoren ovan ännu inte är uppfyllda.
 • I mejlet ska du ange till vilket kontonummer vi ska göra utbetalningen.
 • Viktigt att du mejlar oss från samma mejladress som du först uppgav när du ansökte om lånet genom oss!
 • Om samtliga villkor är uppfyllda kommer vi att betala ut låneåterbäringen till det konto som du har uppgett inom 45 dagar från det att vi har mottagit uppgifterna.
 • Direkto ansvarar inte för felaktigt angivna uppgifter.

För mycket text? För krångligt?
Ring oss på 020-25 26 26 så tar vi det på telefon.

Till ansökan

 

Hjälp oss att sprida budskapet om låneåterbäring:

Att vi ger bort större delen av vår reklambudget i låneåterbäring till våra kunder gör att vi samtidigt har begränsade möjligheter till att nå ut med kampanjbudskapet. Det är förstås ett dilemma om det leder till att budskapet om låneåterbäring inte når brett nog. Kampanjen skulle då delvis förlora sitt syfte. Vi vill ju nå ut och vi vill betala ut låneåterbäring! Vi hoppas därför att du vill hjälpa oss.

Hjälp oss att sprida information om denna kampanj (så att fler kan få pengar tillbaka) genom att dela denna artikel. Klicka på Facebook loggan längst upp på denna sida och följ instruktionerna.

 

 

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA STARTSIDAN

 

Kommentarsfältet är nu stängd för detta inlägg.